KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Son zamanlarda areste baya zorlasti indirmek.3 tane bölüm için 1.5 gün boyunca kasıyorum ya böyle bi işkence varmı ! Torrent desen zaten seed yok, emule'u bilmiyorum denedim ama Bekliyor da kalıyo saatlerce.Belki iyi bi server lazım. Yada biri lütfen bi tavsiye versin 48. bölümde kaldım.İzlemeye biraz geç başladım ama napıyım ki ya offff istanbulda oturuyorum biri bana dvdsini falan satamazmı yada biyerden indirsem...:'([signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Adresi yanlış yazmışım düzelttim. TIKLA :D hız gayet güzel flash get ile indirebilirsin. Gene Bearshare Programını öneririm. Aradığın her animeyi bulursun (Trigun deneyin arkadaşlar :D)[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari [Bu mesaj Solufain tarafından 01 Ağustos 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İyide ben bölüm 50 deyim şuan burda sadece 148 falan var[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 şimdi 145i yeni çıkmış bölümün 148 i nasıl çıktığı gerçeğini yoksayrsak (:P) o sitede bütün bölümler var bildiğim kadarı ile. (Baktım hepsi yokmuş hakkaten :D) Yoksada dediğim Bearshare programını kullanarak çok rahat bulursun. Sen Bearshare programını dene yine :D [signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari [Bu mesaj Solufain tarafından 02 Ağustos 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya bu ne biçim program başlar başlamaz hata veriyo çalışmıyo error falan hata raporu göndertiyo garip.Zaten bisürü ad ve spyware falan var.Bu ne yaa...Bearshare garip ..[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dc den şaşmamanız gerektiğini anlamadınız gitti bi türlü :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yardımcı olabilirim istersen. Takas/Satılık istemezsen de Torrent kullan derim. Anime dünyası Torrent ve IRC ile yürüyor zira...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar