Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Internet uzerınde wwwlı falan paralı forum almak ıstesem yanı patıcık gıbı bır sey almak ıstesem nerden alabılırım bıldıgınız adresler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 beleş olsa olmazmı :) www.phpbb.com[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Forum sitesi almak değil, yazılımı almak ücretsiz, tabi bu bb ,çin geçerli..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 forum için alanda alırsın , lycos php desteği veriyor :) ben ilk forum denemelerimi orada yapmıştım[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zaten daha onceden 5 6 kez denedım de kımse gelmıo ole sıteye doru duzgun bı sey acmak ıstıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm hosting hizmeti arıyorsan www.crx-web.com var , uygun bişeyler bulabilirsin sanırım hendine göre . php destekli bir alan alman lazım alan adını flnda onlar halledebiliyor senin için[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Edik:yanlıs msj sry :) [Bu mesaj Ruhsuz tarafından 03 Ağustos 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya inndir.com'dan falan hazır forumlar indire bilirsin phpbb öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bloodless, 03 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki: ya inndir.com'dan falan hazır forumlar indire bilirsin phpbb öneririm... Hiç tavsiye etmem. phpbb'nin 3 yeni sürümü çıkınca inndir anca güncelleyebiliyo. He tabiki siz her zaman sourgeforge'den çektiğiniz için son sürümü çekersiniz. Ama inndir.com gibi kalitelisir bir yerden indirmenizi hiç tavsiye etmem. Orası webmasterlar için sux.[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 paticik varken neden[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 myfreebb.com a da bak derım[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 phpbb çıktı coderlik bozuldu. ehuehe elle yazcan en iisini yazcan en hızlısını yazcan millet akın etcek :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar