Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bir Roque hangisine yuklenmeli sizce critic veren itemlara mi yoksa agility veren itemlara mi? blizzardin sitesinde 15 agility %1 critic verior die yazior fakat oyun icinde baktigim kadariyla 28 agility %1 critic verior. Shadowcraft set mi yoksa critic veren setler mi?[signature][hline]Burningred LvL 62 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 38 Scout - Bartz [b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 29 Roque WoW [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Her class a göre degisiyor hatirladigim kadariyla agilitynin verdigi crit. Ama 15 olacagini da sanmiyorum ya, da emin egilim. Crit derdim ben her seye ragmen, cünkü su acidan düsün : Her seyden önce crit olup olmadigi hesaplaniyor bir vurusunun. Crit vurursan, parry, miss, dodge vs onlari direk atlamis oluyorsun, kisaca crit geldiginde kesinlikle basarili bir vurus oluyor. Eh Dual wield sebebiyle de paso miss yapiyor roguelar bildigim kadariyla (arkadasimin rogue ile fitik oldum) o yüzden +crit chance derim ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 osiris orası sana kalmıs hp'nide yüksek tutmalısın critindie bazılarıda attack power+crit gear gidio kişiye göre deişir nasıl oynuosan ona göre git.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Peki bazı 60 rorugelara bakıyorum adamlar dayanmıslar staminaya ben ise uzerime hep agilty olan itemler bulmaya çalısıyorum ?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lvl 60 rgoue zannedersem 28 yada 48 ile % 1 crit alıyor , tamda hatırlamıyorum ama bir ara wow-eu forumlarında vardı şu andada vrmı hatılamıyorum ama agility ile en zor crit alan iki sınıf hunter ile rogue dur demişim Şimdi öğrendimki 28 agility roguea %1 crit veriyor , 58 agilityde huntera %1 crit veriyor ama yinede kesin değil galiba bunlar [Bu mesaj Delyyyy tarafından 03 Ağustos 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 60 olunca bloodfang set yada nightstalker seti toplarsın işte agi crit sta hepsi var o levele kadar güzel ne çıkarsa onu giy valla ben öyle yapmayı planlıorum[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar