tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Baslıktanda anlasıldıgı gibi aztech marka modemim var baglantım 256k adsl ama download hızım 1kb/sec bile bulmuyor sonrada fail oluyor.. Bana Firewall tarzı biseyden kaynaklanıo gibi gelio bilgisi olan varsa yardımcı olsun lutfen simdiden tesekkurler... Modemin Ayar Sayfasında Firewall namına bisey bulamadım cok ta iyi bilgim yok acıkcası.. [Bu mesaj tsaniakas tarafından 03 Ağustos 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yahu nasıl sorudur bu. Modem markası var ama model yok. AzTech marka modem kullanıyorum. DSL305-EU bahsettiğin olay modemden kaynaklanmıyordur kanısındayım ben. Zira 20-23 arasında download yapmaktayım şu an.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 trojan olabilir[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Modemin ayarlarına baktım. Açıkça bir firewall seçeneği yok. Güvenlik amaçlı olarak NAT var fakat o da engelleyici bir unsur teşkil etmiyor okuduğum kadarıyla.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bağalntını sömüren bir parazit (trojan spy) falan olup olmadığna bak! hattınızdada sorun olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 benimde modemimin modeli DSL305-EU kafayı yemek uzereyim .. boyle bi trojanle ilgili bilginiz varmı ? eger varsa cozum yolu nedir? Su interneti halletmek istiorum artık cozen biri cıkar umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 internette yavaşsa trojan olabilir windows un içinde gizlenmiş bir dosyadır önce ctrl + alt + delete den bi yere gelip ordan etkisizleştiriyorsun sonra windows un içinde o gizli dosyayı bulup silion en son Run/Msconfig ten en sağa gelip ordan iptal edion o trojanı reset atıon[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 built-in firewall kapanmaz, sadece gereken portları kullanıma açabilirsin. Problemi olanları şuraya alalım --- http://www.portforward.com/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar