Necro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Party ile orcların apos spot unu dahattık bir priest birde archer kalmışlar bende selam verdi bana bi atak verdi priest çekti bi daha selam verdim oda selam verdi bayağı komikti [spo1=Nazikce Pk][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 mc hammer gibi duruyo bu priestlerin altındakiler. dont touch this dım dırı dım dı dım dım dım u cant touch this woooOOOowooOOwooOOOwoo[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 en nazik PK'imi dun yaptim ben [ks?].. harpy cekerken malum biraz dolasmak gerekiyo artik; o sirada baktim latyz ve bi kac kisi onune bi sin takmis geliyo uzaklardan.. orc kostu kostu onumden gecti nedense; tam o sirada su trust denen skille koyuverdim kafasina pat yere serildi.. bu skillin action'i da sanki birisinin kafasina terlik vuruyormus gibi gorunuyor... komik oldu.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: HasMez, 03 Ağustos 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mc hammer gibi duruyo bu priestlerin altındakiler. dont touch this dım dırı dım dı dım dım dım u cant touch this woooOOOowooOOwooOOOwoo aikpfhapsfkhnapskjfbnhaojskfboasjfbasf şoajsfbgıkajsvffhasv fasfasfasfafsfasfasafs[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bizde nazikce pk yapak dios burial a bi km uzaktan greeting cekiom daa dogrulamadan yatıorum :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: HasMez, 03 Ağustos 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mc hammer gibi duruyo bu priestlerin altındakiler. dont touch this dım dırı dım dı dım dım dım u cant touch this woooOOOowooOOwooOOOwoo Bu El-Morad'lar çok tipsiz sanki :-)[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: RogueSpear, 03 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: bizde nazikce pk yapak dios burial a bi km uzaktan greeting cekiom daa dogrulamadan yatıorum :D Valla senle ilgisi yok :D:D:D Bak dün squall geldi hemde yanına bir sin daha almış 2 sinede aynı muameleyi yaptım ayırt etmek yok bende.Adilim hakim bey :D:D:D:D:D Sonra forumdan shakill geliyor ne bilim eski clan arkadaşım var orc oldu mage genuane forumdan centrix herkese aynıyım ben :D:D:D[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 simdi bişesin dicem yörüngeden cıkartacan ne vuruon bacak kadar cocuklara du bi unique seti tamamlayak öle vur :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar