RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşlar Dungeon Lords Adlı oyunu oynayanlar bana Kısaca Bilgi veya Amacın ve neler yapcağımı Anlatırlarsa Çok sevinirim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 10 dakka oynadım sonra bi b.k anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ne yapmam gerekiyor,Oyunun başınadada Söylemiyor sanki Mmorpg oynuyorum .. Oyuna giriorum Ne yaparsan yap gibi Ormanda başlıyorum ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bilader bir çeşit rpg işte o kale kapısından girmen gerekiyor galiba bende şöyle bir başına bakmıştım ama oynamadım sen oyna bence beğenirsen bize de söyle bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 basladıgın yerde alevlerın arkasında bır ulak var konusuyosun sehre gonderıyo senı ... sehre gıdıyosun ,kapılar kapalı amcam valinin kızı kacırıldı gırıs cıkıs yasak dıyo ... bı goblın gel benı sehre sokacam dıyıp , tuzaga cekıyo vede dalıyolar grup olarak ... kesince bunları sehrın kanalızasyonlarına gırıyosun ... adam bır kanalızasyon yapmıs cıkana kadar oyundan baydım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oyunda bi dwarf actım, baktım boyu eninden fazla hemen cıktım cdleride kırdım.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çok az oynadım çok saçma bişi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 O oyunu oynadım bi yere kadar gelince bıraktım. Oyunun seneryosu basit.Fargrove Lordunun kızı zorla evlendirilmek isteniyor.Kız kaçıyor.Herkezin ağzında kız kaçırıldı diye dedikodu oluyor.Amacın kaçan Lordun kızını bulup iade etmek.Macerada büyük zorluklar karşına çıkıcak.Birçok quest yapıcaksın , yollarda az yaratık kesmiceksin.Oyundaki giyiceğin zırhları , kullandığın silahları seçmen çok önemli ve Penalty ni en az da tutmaya çalışıcaksın.Kısaca özetledim, uzun yazmak isterdim ama üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yeni mi çıktı bu? Güzel mi diyeceğim ama sevilmedi galiba. Bir de nwn gibi tek kişi mi oynuyorsun?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tek kişi oynanan ve oynarken o tek kişiyi hayattan bezdiren tamamlanmadan piyasaya çıkmış imajı veren gereksiz bir oyun.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ^^ +1 ... cıkarakları oyunu tamam bıttı dedıkten sonra cilalanması için blizzard a gönderselermiş çok iyi bir oyun olacakmış ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar