Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeon Lords

RaVena

Öne çıkan mesajlar

basladıgın yerde alevlerın arkasında bır ulak var konusuyosun sehre gonderıyo senı ...
sehre gıdıyosun ,kapılar kapalı amcam valinin kızı kacırıldı gırıs cıkıs yasak dıyo ...
bı goblın gel benı sehre sokacam dıyıp , tuzaga cekıyo vede dalıyolar grup olarak ...
kesince bunları sehrın kanalızasyonlarına gırıyosun ...
adam bır kanalızasyon yapmıs cıkana kadar oyundan baydım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Sosyal ağlarda paylaş

O oyunu oynadım bi yere kadar gelince bıraktım.
Oyunun seneryosu basit.Fargrove Lordunun kızı zorla evlendirilmek isteniyor.Kız kaçıyor.Herkezin ağzında kız kaçırıldı diye dedikodu oluyor.Amacın kaçan Lordun kızını bulup iade etmek.Macerada büyük zorluklar karşına çıkıcak.Birçok quest yapıcaksın , yollarda az yaratık kesmiceksin.Oyundaki giyiceğin zırhları , kullandığın silahları seçmen çok önemli ve Penalty ni en az da tutmaya çalışıcaksın.Kısaca özetledim, uzun yazmak isterdim ama üzgünüm.
Sosyal ağlarda paylaş

^^ +1 ...
cıkarakları oyunu tamam bıttı dedıkten sonra cilalanması için blizzard a gönderselermiş çok iyi bir oyun olacakmış ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

1 agustos 2005 hüramiral ...
Aldığınız her Amerikan malı bir ıraklıya mermi bomba ve PKK lıya kalaşlikof olarak geri dönmektedir.AMERİKAN MALI KULLANMAYIN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...