biko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya geçenlerde bi kaç abimle (yaş ortalamaları 35)aksarayda bacardi club diye bi yere gittim.tek kelimeyle inanılmaz bi yer ben hayatımda hiç bu kadar taş hatunu bi arada görmedim tek kötü yanı et pazarı olması[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bacardi yi bilmeyn varmıki buralarda :) aksarayın en ünlü yeridirki giren boş çıkmaz genelde ordan[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 galiba bi tek ikimiz bilioruz:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende biliyorum. geçen sene arkadşım ziyaret etmişti çok anlattı.baya metetti. bi nevi lüks genel ev :D edit: imla hatası [signature][hline][b]Liv Tyler [Bu mesaj heso tarafından 02 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çok kral mekandır ama bir gece ulan herşeyi yaptık şimdi napsak derseniz birazda paranız varsa bi gidin mekan görün eheh[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar