eldin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 beyler bu gün bilgisayarı açtığımda görev çubuğu ortalıklarda yoktu kaybolmuş geri getirme şansım varmı onu? neden olmuş olabilir birde acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 masaüstünde yoksa ctrl+alt+del yap. yeni görev ekle de explorer yaz. o zaman hasarlı değilse açılır.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 denedim olmadı başka bi yönetim varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 peki otomatik gizlenme olayı olmuş olabilirmi??? mouse u ekranın en altına getir bi iki saniye icinde çıkarsa özelliklere girip otomatik gizleyi kaldırman gerek.. yok değilse .. bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 spyware vs olabilir. ya da bir arkadaşın şaka yapmış da olabilir. win apilerde saklamak için fonksiyonlar var.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: cuytherock, 02 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: peki otomatik gizlenme olayı olmuş olabilirmi??? mouse u ekranın en altına getir bi iki saniye icinde çıkarsa özelliklere girip otomatik gizleyi kaldırman gerek.. yok değilse .. bilmiyorum :) yok hayır onu biliyorum o değil yani :) spy olabilir ama taratıcam pc yi birazdan umarım düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 win apilere bak vbde hemen duzeltebilirisn. şakadır şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 arada olur. tıklayacam derken tutup en aşşa çekiverirsin görev çubuğunu çat diye yüksekliği 0px e inip ekranın en altında kalır. monitöründe biraz sağa sola aşşa yukarı taşıyorsa hayatta göremezsin. masaüstün monitörüne göre taşıyorsa onu düzeltip öyle bir bak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya kimse söylememiş gerçi .. ctrl+esc yapsana sen bi .. bak bakim menü açılacak mı?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 uyudu herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ctrl +esc yaptığımda başlat menüsü çıkıyo görevçubuğu yok mouse ile aşağı çekmedurumuda yok kontrol ettim monitor ayarları ile oynayıp spy olabilirdedik tarattım sildim geberttim bütün spyları ama hala aynı şekilde çıldırmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo1=Görev çubuğunu gizle-göster win Api]Private Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal X As Long, ByVal Y As Long, ByVal cx As Long, ByVal cy As Long, ByVal wFlags As Long) As Long Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long Dim hWnd1 As Long Const SWP_HIDEWINDOW = &H80 Const SWP_SHOWWINDOW = &H40 'Çubuğu gizlemek için: hWnd1 = FindWindow("Shell_traywnd", "") Call SetWindowPos(hWnd1, 0, 0, 0, 0, 0, SWP_HIDEWINDOW) 'Çubuğu göstermek için: hWnd1 = FindWindow("Shell_traywnd", "") Call SetWindowPos(hWnd1, 0, 0, 0, 0, 0, SWP_SHOWWINDOW)[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar