phyton Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Selamlar. Dün Beramus 1 de partimizle DK avlıyorduk. Parti zaten dolu idi. İsteyenlere partinin dolu olduğunu söyleyip devam ediyorduk. Yine parti isteyen birisi geldi. Yer olmadığını söyledik ve gönderdik. Adam 10 dk sonra Hellbound lar ile geri döndü.(4 tane takmış peşine 40.000 hp demek) Yanımıza gelip görünmez oldu ve yaratıklar bizim başımıza kaldı. Bu yaptığı doğrumu demiyorum, çünkü şerefsizliğin önde gideni. Oyun kurallarında bununla ilgil bir şey varmı. Şikayet edebilirmiyim? (Premium Acc var bende) Edebilrisem nereye edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Öncelikle screen shot alman lazım,bir kaç tane alırsan çok iyi olur.Customer support tan şikayet edebileceğin gibi official foruma da koyabilirsin,en azından oraya kol_admin daha sık bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 pyhton bidaha geldiginde beni cagır a amcam orda dk tanesınde 50 ex alır tmm mı abi pm atarsın bana baktın bişi yapamıon at amcama tradeyi yi bak sonuc ne oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yaratık toplayıp bırakmak "LURING" adı altında yasak sitede..(LURE de olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 senın dedigin lure olayını biz hergun harpyde yapıyoruz dedigin gibi olsaydı butun vokerler banlanirdi.topladıgın adamları town a bırakmak yasak sahsen gecen biri bredde soktu tyon filan butun pazarcılar yattı.İşte ole bi gotuntu gordugunde direk kaydet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Zaten lure dan kastım o..Yoksa vokerlar ne yapacak lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar