mrtcgl Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 5Agustos Cuma gecesi goztepe Hilal spor tesislerinde hali saha maci duzenleniyor saati 20.00 ile 01.00 arasında bi saatlik bir zmn dilimi alinacaktir oynamak isteyenler msj atsinlar en gec 3 agustos ayarlanmasi gerek kapora yatiracagim iii aksamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kaç adam var kimler geliyor ben oynarım aheuah halı saha maçına açım çünkü 2 aydır oynamıyorum ..[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 göztepe hilla değil efendim orasi tenis kortu oldu artık ha karşısındaki halı sahayı diyorsan o ayrı hem iyi bir seçenek değil.. sahanın zemini kötü+pahalı[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hilal çok pahalı .. Tenis kortu dediğin yerin hilalle alaksı ne ? varmı bilmiyorumda göztepe et lokantasının yanını diyor . Hilal pahalı ama saha büyük çok daha zewkli maç oluyor .[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben hilal sporda oynadım be lol! :) et lokanatsının oradaki direk göztepe spor tesisleri hilal tam karşısında lokali olna 1930 (yanılıyor olaiblirim) kuruluşlu spor kulübümüzdür antremanlarını tahran 50. yıl okulunun sahasında yapmaktadır :) bordo beyazlı formayı az giymedik zamanında *!eski günmleri yad eden bir peeeh çeker*[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar