Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5Agustos Cuma gecesi goztepe Hilal spor tesislerinde hali saha maci

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5Agustos Cuma gecesi goztepe Hilal spor tesislerinde hali saha maci duzenleniyor saati 20.00 ile 01.00 arasında bi saatlik bir zmn dilimi alinacaktir oynamak isteyenler msj atsinlar en gec 3 agustos ayarlanmasi gerek kapora yatiracagim iii aksamlar...
Mesaj tarihi:
kaç adam var kimler geliyor ben oynarım aheuah halı saha maçına açım çünkü 2 aydır oynamıyorum ..[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
göztepe hilla değil efendim orasi tenis kortu oldu artık ha karşısındaki halı sahayı diyorsan o ayrı

hem iyi bir seçenek değil.. sahanın zemini kötü+pahalı[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Hilal çok pahalı ..

Tenis kortu dediğin yerin hilalle alaksı ne ? varmı bilmiyorumda göztepe et lokantasının yanını diyor .

Hilal pahalı ama saha büyük çok daha zewkli maç oluyor .[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
ben hilal sporda oynadım be lol! :)

et lokanatsının oradaki direk göztepe spor tesisleri hilal tam karşısında lokali olna 1930 (yanılıyor olaiblirim) kuruluşlu spor kulübümüzdür antremanlarını tahran 50. yıl okulunun sahasında yapmaktadır :)

bordo beyazlı formayı az giymedik zamanında
*!eski günmleri yad eden bir peeeh çeker*[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...