Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Var mı böyle bir şey acaba? Benim bildiğim Citroén- Peugeot ile takılır, bazı parçalar ortaktır (mesela radyatör fanı), teknik destek,vs de yaparlar kendi aralarında olur. Bu aralar dikkatimi çekti, Golf ve Audi'de böyle bir kankalık var gibi, Audi Showroomlarda Golfçü abiler falan takılıyor, Nispetiye caddesinde yanyanalar, yedek parça kutularında ikisinin de markası var, vs...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iyi de golf marka degil benim bildigim golfu volkswagen uretiyor[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Golf derken Volkswagen demeye çalışıyorum, uykusuzluk yüzünden yanlış yazmışım kusura bakmayın... *!Derhal bir kahve almaya gider*[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cafein dehşete düşürdün beni :) VW group bünyesindeki markalardan birisi Audi. Diğerleri Toledo (tamam bilerek yazdım) Seat, Skoda, Bentley aklıma gelenler[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Audi VW'nin olmasinin yani sira VW&Porsche tarihini de yaziyorum buraya (www.modifiyem.com): 1933 Yılında Hitler projeye start vermiştir. O zamanlar Porsche bir Mühendislik firması formatındadır ve projenin öncüsüdür. 1936 yılında ilk prototipler denemiştir. 1938 Yılında VW fabrikası Wolfsburg'da kurulur ve araç üretime hazırdır fakat araya WWII girer ve aracın şasesinden ordu için bir jip tasarlanır ve üretim bu yönde devam eder. 1946 yılında bildiğimiz VW aracının seri üretimine başlanır. Porsche, 1947 yilinda; Ferdinand Porsche (Volkswagen) 'in oglu Ferry Porsche tarafindan Stuttgart da kurulur. Bu sure icerisinde Volkswagen ile yakinlasmalar olur, ve ortaklasa calismalarda bulunurlar. (1969 VW-Porsche 914 , 1976 Porsche 924 (Audi bazi parcalari kullanmistir) ve 2002 Porsche Cayenne (motoru da basta olmak uzere bir cok teknik aksami ve ergonomik cizgileri VW Touareg de kullanilmistir. 2003 yilinda Ferdinand Porsche nin torunu, Ferdinand Piech, Volkswagen'in CEO su olarak bu iki sirketin "ailesel" anlamda birlesmesini saglamistir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi zaten audi wolks porshe range rover ve bwn birbiriyle paslasmakta Range ve Land Rover lar su an Bwn nin aynı sekilde de Audi ile Wolks parca ortaklığı tek. ortaklığı yapmaktalar[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Golf ile A3 ayni motor zaten. Audi'deki 2.0TFSI motoru da Golf V GTI'daki yilin motoru secilen GTI motoru.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Napayım karacahilim ben, Almanlarla şurada haşır neşir olalı son bir sene oluyor, bilmeyik Audi mi Volkswagen'in, öbürü mü onun, Fiatı, BMW-Rover'ı, Chevroleti falan biliyordum da, kaçmış o :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Scaina ile Saab aynı İsveç malı onlarda. GM'in olabilir ama SAAB ları GM Türkiye ithal ediyo[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BOccOB, 02 Ağustos 2005 00:21 tarihinde demiş ki: volkswagen dünyanın en büyük otomotiv şirketi sayılır... porsche,skoda,seat,bentley,audi, bi de scania galiba hep volkswagen in... galiba değil gerçektende öyle. vw dünyadaki otomabil liderlerinden biri olsa gerek.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi sn ya. audi ve VW ortak çalışıyo olabilirler ama farklı grup diye biliorum ben?! mesela Lamborghini falanVW grubu deil Audi grubunda???[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Olur mu yaa naaptın Boccob?! Lambo'da adamlar Italdesign'a yıllar önce Cala diye bi konsept yaptırdı. Amaçları 8 silindir (o zamanlar ferrari 355'e rakip) olacak araç yaratmaktı. Ama Firma o sıralarda satıldı falan o proje iptal oldu hatta bu yüzden. Şimdi Murciélago Audi ile ilk ortak arabalarıydı. Zaten Gallardo (gayardo okunur :P) da o iptal edilen aracın yerine çıktı.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lamborghini'yi VW group 1998'de satin aldi Audi ilgileniyor lambolarla. Audi Nuvolari ile Lamborghini Gallardo'nun motorlari ayni mesela. Porsche VW Group'un degil sadece arkadas firmalar bazi parcalari ortak uretiyorlar maliyet dusuyor.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 zaten otomobil piyasası onu gerektirio rakip de olsa ürünü farklılaştırsa da ortak parçayla maliyet düşürmek zorundalar...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 volkswagen grubu ztn audi porsche seat skoda bunlara sahip ayriyeten lambo.. Pati de okuduğum en cahil başlık olmuş bu :Dbiraz araştıralım arkadaşlar baştan başlık açmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar