Apache Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bugün bir kız arkadaşımın zoruyla gittim tam anlamıyla sıkıcı ve iğrenç bir filmdi.Belki benim sevdiğim türde olmadığı için sevmedim ama bir psiyaktristin yeni geldiği bir hastanede yaşadığı olayları anlatıyor içerikte olay apayrı ama gidipte anlayın filmi.Herkesi açmayacak ama seveni için bir hayli ilginç olacak bir yapım olmuş.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ilk defa bi filmde uyudum gitti paraciklar =)[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iğrenç ötesi para kıyımı faciaya davet...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İsim sırıtıyor zaten, izlemeden yapılmış bir yorumdur belki güzeldir...[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * [Bu mesaj Zagg tarafından 01 Temmuz 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tek beğenen benmiyim... çok başarılı buldm tam tersi ispanyolların yaptığı bir film.. yani normalde filmlerde pek gerilmem ama bunda gerildim baya sık değişik güzeldi..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya "kepaze" tam bu film için... sonlara doğru çok hızlı geçmişler. Gerilmedim bile... Sesler olmasa dikkatimi bile toplayamazdım. (Şu hani aniden damp! diye fırlayanlar) Ayrıca anlamak içinde arkadaşlarla 15 harcamamız lazım oldu. Arada uydum mu acaba? Çünkü birleştiremedim bazı yerleri... :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hmm. Okuduğum iyi oldu bunu.s[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 filmi başarılı bulabilmek için amuda kalkıp da seyretmek gerek bence=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla bugün gittim fena değildi bencee[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 arkadaşım illa gidelim diyo ona bu topiği okutturayım bari[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 divx olarak izledimde indirirken pc nin yaktigi elektrige acidim desem ne kadar kotu bi film olduunu anlarsniz sanirim :p[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 filmde kadını pazarlamaktan bşak bişi yok yani heryerini gördük maşallah ama rezil sakın ha aman aman![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kabustu berbattı üstüne üstlük denyolar +18 gibi bi ibare koymamışlar mumya evinde falan vardı diye buna aldım bilet 13 yaşındaki kuzen baya bi sahne gördü artık öğrenmiş oldu sayemde sdfsd[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 İspanyolların çok sağlam gerilim filmleri var, Open Your Eyes (Vanilla Sky diye kepaze bir çevrimi de vardır), Tesis gibi (gerçi ikisi de Amenabar filmi, Others'ın yönetmeni) . Bu filmi de o umutlarla izledim, büyük bir hayal kırıklığı. Avrupa sineması olacak diye böyle filmleri de getirmesinler artık. Bu film Türk filmi olsa n kere dalga geçilirdi. Ki Türk filmi de olabilir, gayet az para harcanmış bir film.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Maedhros, 02 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Kabustu berbattı üstüne üstlük denyolar +18 gibi bi ibare koymamışlar mumya evinde falan vardı diye buna aldım bilet 13 yaşındaki kuzen baya bi sahne gördü artık öğrenmiş oldu sayemde sdfsd öle yani hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar