Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hipnoz

Apache

Öne çıkan mesajlar

Bugün bir kız arkadaşımın zoruyla gittim tam anlamıyla sıkıcı ve iğrenç bir filmdi.Belki benim sevdiğim türde olmadığı için sevmedim ama bir psiyaktristin yeni geldiği bir hastanede yaşadığı olayları anlatıyor içerikte olay apayrı ama gidipte anlayın filmi.Herkesi açmayacak ama seveni için bir hayli ilginç olacak bir yapım olmuş.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

iğrenç ötesi para kıyımı faciaya davet...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Ya "kepaze" tam bu film için... sonlara doğru çok hızlı geçmişler. Gerilmedim bile... Sesler olmasa dikkatimi bile toplayamazdım. (Şu hani aniden damp! diye fırlayanlar) Ayrıca anlamak içinde arkadaşlarla 15 harcamamız lazım oldu. Arada uydum mu acaba? Çünkü birleştiremedim bazı yerleri... :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Sosyal ağlarda paylaş

filmi başarılı bulabilmek için amuda kalkıp da seyretmek gerek bence=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
filmde kadını pazarlamaktan bşak bişi yok yani heryerini gördük maşallah ama rezil sakın ha aman aman![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Kabustu
berbattı
üstüne üstlük denyolar +18 gibi bi ibare koymamışlar
mumya evinde falan vardı diye buna aldım bilet
13 yaşındaki kuzen baya bi sahne gördü artık öğrenmiş oldu sayemde sdfsd[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***

elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

İspanyolların çok sağlam gerilim filmleri var, Open Your Eyes (Vanilla Sky diye kepaze bir çevrimi de vardır), Tesis gibi (gerçi ikisi de Amenabar filmi, Others'ın yönetmeni) . Bu filmi de o umutlarla izledim, büyük bir hayal kırıklığı. Avrupa sineması olacak diye böyle filmleri de getirmesinler artık. Bu film Türk filmi olsa n kere dalga geçilirdi. Ki Türk filmi de olabilir, gayet az para harcanmış bir film.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...