Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Arkadaşlar resmi sitede savaş saatleri olarak yazılan saatlerin türk saatiyle dönüşümünden elde edilen saat kaç olur? (Mesela orda yazan 9am?)[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 War Schedule [All times are in Pacific Standard Time (GMT-8).] Yazar orda. Yani üstüne 10 saat daha ekliyeceksin (biz türkiye olarak +2 saat dilimindeyiz (greenwitch e göre)) Coğrafya derside verdik ama :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ares Savaş saatleri Salı: 19:00-21:00 04:00-06:00 C.Tesi: 19:00-21:00 02:00-04:00[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 03 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 http://www.timezoneconverter.com/cgi-bin/tzc.tzc[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yardımlarınız için saolun.[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya bende savaşa gitmek istiyorum yardım cı olun ne yapcam birde beni civciv die kesmesinler orada arkadaşlar tavsiyeleriniz varmı[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 lvl 30 olmadan savaşa giremessin ama 55 - 60 dan öncede gitme. düzeltiyorum sen areste en iyisimi 65 e kadar kas anca :)[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ [Bu mesaj Thadeus tarafından 03 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar