Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9th Edition Card listesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar 9th Edition in card listesini yayinlayan bir site biliyormusunuz ? Brainburst ve Anycraze e baktim yoktu. Sadece Booster resimlerinden gordugum kadariyla
Rathi Dragon ,Nightmare , Emperor Crocodile ,Glorius Anthem, Magnivore ve Serra Angel sandigim bi card gordum isin İyi tarafi hepside bende var :) . Merak ediyorum diger cardlarida yeni baska neler cikacagini yazarsaniz sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Mesaj tarihi:

Su resimdeki card in ne oldugunu cikaran varmi tanidik geliyo ama hangi card oldugunu anlayamadim. Yeni resim yapmislar galiba [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

[Bu mesaj Masticore tarafından 29 Temmuz 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Masticore, 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
Lambadan ciksa tamam mahamoti djinn diycemde ateslerin arasinda hemde mavi card sanmiyorum mahamoti djinn oldugunu

sen sanmamaya devam et o zaman[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:

hakikaten mahamoti mus ya hic yakismamis resmi
Maviden Counter spell , Memory lapse gene yok rootwater Thief da cikarmislar traumatize, rewind ,temporal adept gelen onemli cardlar[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----

Mesaj tarihi:
HYPNOTIC!!!

Taptığım 3 karttan biridir kendisi bi tane bulmam lazım.

Lakin yeni kartların tasarımını sevmiyoreum bakalım napıcaz (ulan yıllardırda oynamıyorum hazır kurtudlum tekrar bulaşmasakmı)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
  • Yeni Oluştur...