Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaslar 9th Edition in card listesini yayinlayan bir site biliyormusunuz ? Brainburst ve Anycraze e baktim yoktu. Sadece Booster resimlerinden gordugum kadariyla Rathi Dragon ,Nightmare , Emperor Crocodile ,Glorius Anthem, Magnivore ve Serra Angel sandigim bi card gordum isin İyi tarafi hepside bende var :) . Merak ediyorum diger cardlarida yeni baska neler cikacagini yazarsaniz sevinirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Su resimdeki card in ne oldugunu cikaran varmi tanidik geliyo ama hangi card oldugunu anlayamadim. Yeni resim yapmislar galiba [signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----[Bu mesaj Masticore tarafından 29 Temmuz 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 O resimdeki kart mahamoti djinn mi ne varya aha o işte[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Lambadan ciksa tamam mahamoti djinn diycemde ateslerin arasinda hemde mavi card sanmiyorum mahamoti djinn oldugunu[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 magic deck vortex'in üstüne site tanımam[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Masticore, 29 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Lambadan ciksa tamam mahamoti djinn diycemde ateslerin arasinda hemde mavi card sanmiyorum mahamoti djinn oldugunu sen sanmamaya devam et o zaman[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hakikaten mahamoti mus ya hic yakismamis resmi Maviden Counter spell , Memory lapse gene yok rootwater Thief da cikarmislar traumatize, rewind ,temporal adept gelen onemli cardlar[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 google'da 9th spoiler diye aratman yeterli. Hypnotic Specter rare olarak geliyo desem heralde biraz heyecanlanirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hemde çok güzel bi resimle gelio hiptonik[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teco Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 www.mtgnews.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 HYPNOTIC!!! Taptığım 3 karttan biridir kendisi bi tane bulmam lazım. Lakin yeni kartların tasarımını sevmiyoreum bakalım napıcaz (ulan yıllardırda oynamıyorum hazır kurtudlum tekrar bulaşmasakmı)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cüce hiç bulaşma........cüzdan hafiflio o kadar :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eee www.wizards.com denedin mi? gatherer bölümüne gir(sol üstte) 9th ayarla karşına bütün kartlar çıksın. :)[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Seri cikmadan once ariyodum ben listeyi :) . Deck vortex te varmis arkadas verdi ama sende sagol[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar