Jacklee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu mesajın içeriği "Pazar Alanı" kurallarına uymadığından dolayı tarafımdan silinmiştir. "Lonely" [Bu mesaj Lonely tarafından 03 Ağustos 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Nette telefon numarası mı verilir ya :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu tel sırf ko için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gecen bi adam gordum oyunda 537xxxxxx diye nicki vardi, telefon numarasini yazmis. "niye boyle bisi yaptin" dedim. "bilemem" dedi........[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar