Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 1,5 milyar gibi bir para transfer edilecek hepsi burda'ya. kredi kartının o kadar limiti olmadığı için peşin ödenecek vs. Para iş bankası hesabında. Bunu havale etmek istesek ne olur ? eft yapsak ne olur ? fikri olan var mı ? arıyorum bankanın 444 lü numarasını müşterilerimize öncelik vericez hesabınız yoksa yardım edemeyiz deyip çat kapatıyolar. (hesap benim değil)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Havale de eşşek gibi para alıyorlar (gişelerden yapılanlar). Eğer iş bankası hesabın varsa online havale yaparsan bedavaya geliyor yanılmıyorsam[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 eft de bile para alıyolar ya. o nasıl bedavaya gelicek ki :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hepsiburada.com un hesabıdamı işbankasında ? O zaman ya ücret almıyolar yada çok az alıyolar diye biliyorum .(online havale hakkında diyorum)
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 online bankacılıkla eft yaparsan ortalama olarak 1ytl eft masrafı ödersin. ama gidip bankadaki gişeden yaparsan min. 15ytl ve gönderdiğin paraya bağlı olarak artar eft masrafı.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hm eft yaparken miktar arttıkça masraf artmıyorsa iyi. 5-10 ytl'ye kadar razıyım ben : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 iş bankası bankamatik kartı olan birisiyle git bankamitiğe yatır parayı sora ordan gonder 3milyon alıyolar
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sordum 500 lira kesiyolarmış online eft yaparsan (yani işbankasından başka bankaya). Ama direk aynı bankaysa ücret almıyorlar. Gişeden eft yaparsan 15-20 ytl arası para ödersin belki daha fazla.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tamamdır sorun kalmadı o zaman. teşekkürler :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya benim bildiim yollanacak paraya göre bi eft koyuyolar online olarak yaparsan işleminide onu yarısına indiriyolar galiba ya:([signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 isbankasi eft islemi 0.5 ytl[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Öne çıkan mesajlar