Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş bankası havale ve eft için ne kadar ücret alıyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1,5 milyar gibi bir para transfer edilecek hepsi burda'ya. kredi kartının o kadar limiti olmadığı için peşin ödenecek vs. Para iş bankası hesabında. Bunu havale etmek istesek ne olur ? eft yapsak ne olur ? fikri olan var mı ?

arıyorum bankanın 444 lü numarasını müşterilerimize öncelik vericez hesabınız yoksa yardım edemeyiz deyip çat kapatıyolar. (hesap benim değil)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Havale de eşşek gibi para alıyorlar (gişelerden yapılanlar). Eğer iş bankası hesabın varsa online havale yaparsan bedavaya geliyor yanılmıyorsam[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
online bankacılıkla eft yaparsan ortalama olarak 1ytl eft masrafı ödersin.

ama gidip bankadaki gişeden yaparsan min. 15ytl ve gönderdiğin paraya bağlı olarak artar eft masrafı.
Mesaj tarihi:
hm eft yaparken miktar arttıkça masraf artmıyorsa iyi. 5-10 ytl'ye kadar razıyım ben : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Sordum 500 lira kesiyolarmış online eft yaparsan (yani işbankasından başka bankaya). Ama direk aynı bankaysa ücret almıyorlar. Gişeden eft yaparsan 15-20 ytl arası para ödersin belki daha fazla.
Mesaj tarihi:
ya benim bildiim yollanacak paraya göre bi eft koyuyolar online olarak yaparsan işleminide onu yarısına indiriyolar galiba ya:([signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
  • Yeni Oluştur...