ratrex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 remat_lightstone biraderin yazdıgı bilgi guzelde ben daha bu oyunda bu bilgiye uyan paladin bulamadım ne zaman bi pala ile karsılassam hep bi ibnelik yaperken goruyorum kac kere gordum adam bi pvp sini acsada kessem diye pesinde dolandıgını sm nin orda dısarıdaki mobları keserken bi tanesi oyle bi sinir etti ki hic isim yokmus gibi lvl 60 charımla girip adamı kestim neresinde bu pala nın onuru adam lvl 50 hali ile lvl 36 lık shamanım la ugrasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu tespite bende katılıyorum.gecen gun lvl 41 mage imi kovalayan lvl ??? paladan intihar atlayısıyla kurtulurum diye kendımı dağdan attım,düşerken slow fall kullandım bide baktım adam asagıda beni bekliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Abi oyunda şunu gördüm 100% verimle oynasanız bile bi char i yenen bi char var mutlaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: ahmet273, 03 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Bu çok göreceli olacak ama bana göre alliance'da solo karakterler şu şeklide sıralanıo. 1)Paladin 2)Druid 3)Rogue 4)Mage 5)Hunter 6)Warrior 7)Priest 8)Warlock Çok yanlış sana söliyeyim alliance solo olarak 1 hunter 2 warlock 3 rogue 4 druid 5 mage 6 priest(shadow) 7 paladin 8 warrior 9 priest(holy) normal solo sırası budur.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar