fereke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sitede link vermişler kaydoldum ama hakkaten şart mı bilmiyorum Thank you for KE Beta Test Registration. A temporary KE account will be sent to your email Address at the date scheduled The KE Beta Test is scheduled at 9th, Aug. We will announce if the schedule is changed. Thank you again and appreciate your help.[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende kayıt oldum! galiba test için bir kac oyuncu alacaklar onun içindir![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ne işe yarakı onu anlamadım bend ekayıt oldum bakalım ne mis ne dılmıs anlıcaz yavas yavas :)[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende kaydoldum hadi bakalım "bindik bir âlâmete gidiyoruz kıyamete!"[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende burda görünce kayıt oldum bekalım beklicez ve görücez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lolzi :lol:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 server i test etcez :) kobay olcaz yani :) 9 Ağustos ta goresmek uzere :P[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende kobay olcam o zaman bnede geldim :D umarım bize toplu tecavüz etmezler orada :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: arcenoid, 02 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki: bende kobay olcam o zaman bnede geldim :D umarım bize toplu tecavüz etmezler orada :D Gerimi alsm kaydımı ne yapsam[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yalnız kobay mobay ilk dropları patlatcaz :) kayıt sınırlı imiş haberiniz ola :)[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ehuehhe ben de kayıto ldum ama belkıde drop için sanslıyız haklısnya sınırlıymıs demk haa:D 10 kişiden 9 u kayıt olmusya:D[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: SuddenDeath LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beyler hmn beta clanı kuralım kekurika vb keseriz, sonrada aoe dm ye başlarız :)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Fortuna, 02 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: beyler hmn beta clanı kuralım kekurika vb keseriz, sonrada aoe dm ye başlarız :) fortuna clan filan değişmicek o kadar heveslenme :) herseyi solo yapıcan test sırasında[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 doru prd res atılmıodu demi?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fereke Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 The beta testers for Knight Empire have been selected. These testers will be notified via email within the next week. Thank you.[signature][hline]ehven-i şer, şerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende kayıt oldum sakın beni yemeyin oralarda zaten yeni yeni anlıyom oyunu[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar