Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onxyia Questini Abbadon Edersek Nolur ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Sw deki Bölümde bu sevili marhshalımız onxiayı ortaya çıkarmış.. Uber high Lordumuzda çatır çatır kesiyordu.. bende biraz gaza gelip fazla yaklaştım :D ve öldüm.. quest fail oldu... resetlemek için abbadon quest yaptım.. şimdi quest ortalarda yok.. Ne yapmam gerekiyor. ? herşeye baştanmı başlıcam.. başlıcaksam bile nerden alıcam ilk quest i ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Anatolia Serpents

Kalbim Sizlerle....

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu sw nin önünde lvl 63 bi elite bekliyor.. hani sw keep e yürüyorsunuz.. guardslar yalakalık yapıyor Living Legend Fln.. :D orada idim fail oldu abbadon ettim.. tekrar Burning Steps e gittim adam vermedi..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Kalbim Sizlerle....

Sosyal ağlarda paylaş

Bazı sitelerden yaptıgım araştırmalar sonucu.. brd ye gidip tekrar Moblardan notice yi bulmam gerektiğini anladım... yinede ilginize 10x..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Kalbim Sizlerle....

Sosyal ağlarda paylaş

Abbadon birinin nickiydi :) senin söylemeye çaliştiğin abandon gözüme takildi düzelteyim dedim ...

Thottbottan fail olan queste bak nereden alindiği yazar orda abandon edip tekrar aldiğin yere gidip alabilirsin[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...