ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sw deki Bölümde bu sevili marhshalımız onxiayı ortaya çıkarmış.. Uber high Lordumuzda çatır çatır kesiyordu.. bende biraz gaza gelip fazla yaklaştım :D ve öldüm.. quest fail oldu... resetlemek için abbadon quest yaptım.. şimdi quest ortalarda yok.. Ne yapmam gerekiyor. ? herşeye baştanmı başlıcam.. başlıcaksam bile nerden alıcam ilk quest i ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 10g ver soyleyem :P saka saka bilmem vall bu arada niye ayrildin guildden loo[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 en son kacıncı asamasındaysan o asamayı bastan yapıyor olman lazım.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya bu sw nin önünde lvl 63 bi elite bekliyor.. hani sw keep e yürüyorsunuz.. guardslar yalakalık yapıyor Living Legend Fln.. :D orada idim fail oldu abbadon ettim.. tekrar Burning Steps e gittim adam vermedi..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bazı sitelerden yaptıgım araştırmalar sonucu.. brd ye gidip tekrar Moblardan notice yi bulmam gerektiğini anladım... yinede ilginize 10x..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Anatolia Serpents Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla ben nezaman lbrs ye gittigimde party patladıgı icin daha ilk asamasını gecemedim :) diger asamalar konusunda bilgim yok :P[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 akuma adam ally zaten onlarınki daha değişik onlar en sonunda onyxiayı sw de summon ediolar :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ally oldugunu biliyorumda guestlerinin degisik oldugunu bilmiyordum :P[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok tekrar brd ye falan gıtmıceksn windsor muydu neydı ısmı hatırlamıorm o sw koprunun orda tekrar spawn olucak oraya gıdıp tekrar alıosn banada aynısı olmustu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Abbadon birinin nickiydi :) senin söylemeye çaliştiğin abandon gözüme takildi düzelteyim dedim ... Thottbottan fail olan queste bak nereden alindiği yazar orda abandon edip tekrar aldiğin yere gidip alabilirsin[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: aKuMa, 03 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki: Valla ben nezaman lbrs ye gittigimde party patladıgı icin daha ilk asamasını gecemedim :) diger asamalar konusunda bilgim yok :P cok zor adam gibi party bulmak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gerek yok BS ye falan gitmene. U r a legend denen eleman 20-25 dakıkada bir SW gate ın orada summon oluyor. Quest i abandon et sora gate in oraya git bekle 20-25 dakıkaya gelır eleman. Ben 3 kez abandon ettim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar