Sin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Zegna bize Ankara-İzmir karayolunda tirlarla yaptigin yarisi anlatirmisin :)[hline]50 Shaman 43 Shadowblade 35 İnfiltrator 40 minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ben direksiytonu ilk örendiim zaman yazlıkta vidanjör solladı beni pis gaz oldum anemde arka koltukta babam sağımda annem gaz veriyo oha yuh be beni bile geçemez vidanjör diyo babamda sakin sen önüne bak yavaş git falan meğer deniyolarmıs baska zaman elale mgaz verince yiyomuuym diye, orda hızlansaymısım ozm ehliyet falan unut diceklermiş eahu:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Atsaydın birini sol, birini sağ tarlaya =P[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ohaheha topac mi firlatiyon lan[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 nuahha dyna senin maceran iyiymis :) ya benim peder benden hizli gider ve benden daha sogukkanli girer makasalra yani o kullanirken ben korkarim bu sebeple benim hizli gitmeme bi sey demiyolar hehe..[hline]50 Shaman 43 Shadowblade 35 İnfiltrator 40 minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 z3g sux demişmiydim daha önceden.. 2 tıra madara olmuş adam :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ehe urfa cesur felakettir ya adamlar normal varış süresinden 2-3 saat önce varıyolar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Popeye, 01 July 2003 16:03 tarihinde demiş ki: ehe urfa cesur felakettir ya adamlar normal varış süresinden 2-3 saat önce varıyolar :)) uzhaha[hline]50 Shaman 43 Shadowblade 35 İnfiltrator 40 minstrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Ben fransızın birini gördüm, adam renault 25 ile bizi solladı, önümüzde bikaç araba ve çift römorklu bi tır wardı, adam tırın ortalarına ulaşana kadar başka bi tır karşıdan geldi bizim şeridimizdeki tır birden sağa kırdı dieri de sağa kırdı, (bu arada 100-120 ile falan gidioruz) gidiş geliş şeritte iki tır bi renault geçtiler çarpmadan...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 fddasdad bende sahil yolunda ışıklarda durmuştum racing motorla yanımda hayabusa wardı ben kalkarken biraz gaz yaptımm debriaja basıp gaza bastım yani patinaj çektim adamda gaza geldi hani motordada kıç attırma olayı warya iki arabanın arasına girdi virajda debriaja bastı gaza bastı debriajdan çekti kıç sağa attı tabi sora adamın kıç yanındaki doğana çarptı adam düştü daasdasd sora ben durdum vs vs :)[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Owner_Diemaster, 02 July 2003 14:25 tarihinde demiş ki: fddasdad bende sahil yolunda ışıklarda durmuştum racing motorla [hline] lan geberecem euheheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 hay racing motoruna koptum ya :D[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar