Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zegna Vs. Tır Vs. Urfa Cesur

Sin

Öne çıkan mesajlar

• Admin
ben direksiytonu ilk örendiim zaman yazlıkta vidanjör solladı beni pis gaz oldum anemde arka koltukta babam sağımda
annem gaz veriyo oha yuh be beni bile geçemez vidanjör diyo
babamda sakin sen önüne bak yavaş git falan
meğer deniyolarmıs baska zaman elale mgaz verince yiyomuuym diye, orda hızlansaymısım ozm ehliyet falan unut diceklermiş eahu:P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

nuahha dyna senin maceran iyiymis :)

ya benim peder benden hizli gider ve benden daha sogukkanli girer makasalra yani o kullanirken ben korkarim

bu sebeple benim hizli gitmeme bi sey demiyolar hehe..[hline]50 Shaman
43 Shadowblade
35 İnfiltrator
40 minstrel
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fransızın birini gördüm, adam renault 25 ile bizi solladı, önümüzde bikaç araba ve çift römorklu bi tır wardı, adam tırın ortalarına ulaşana kadar başka bi tır karşıdan geldi bizim şeridimizdeki tır birden sağa kırdı dieri de sağa kırdı, (bu arada 100-120 ile falan gidioruz) gidiş geliş şeritte iki tır bi renault geçtiler çarpmadan...[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

fddasdad bende sahil yolunda ışıklarda durmuştum racing motorla yanımda hayabusa wardı ben kalkarken biraz gaz yaptımm debriaja basıp gaza bastım yani patinaj çektim adamda gaza geldi hani motordada kıç attırma olayı warya iki arabanın arasına girdi virajda debriaja bastı gaza bastı debriajdan çekti kıç sağa attı tabi sora adamın kıç yanındaki doğana çarptı adam düştü daasdasd sora ben durdum vs vs :)[hline]Dark World Uo
Dark World Uo Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...