Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Ağustos Kadıköy Buluşma şeysi.

HymnOfSnuk

Öne çıkan mesajlar

51 tane resim çekmişsiniz, yuh diyorum, maksimum 10 tane koyarım bu akşam için, onları ayırmam lazım şimdi

yarın ya da sonraki gün falan baskı kurarsanız kalanları da yayınlarım belki=)

senin resimle ilgilenicem, bilgisayara atıyor şu anda resimleri[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

haha oke sünger bobu izleyen ben seni ilk ali sanmıştım diyorum ya ne değişik biri çıktı fotodakinden msn de sakalsızdı fln:P yiğit 51 foto 1 hafta içinde gelsin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

lan adamlar tantuni buluşması yaptı 15 temmuzda, resimler 30 temmuz gibi geldi, sen hala işkence çektiriyor diyorsun

size yüz verende kabahat

8 fotoğraf beğendim, upload etmeye başlıyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

abi Spongebob'u önceden bi kere izlemiştim , bu ne lan modunda değiştirmiştim kanalı.
orda bi izledim hastası oldum ya , dehşet bişey. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...