Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya tamam sınıra gitmiyelim bencede ayıp oldu[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eftelya iyidir, güzeldir..[signature][hline]Click! Welcome back!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lan yarın 42 yapacaktım karakteri yogun istek uzerine geliyorum canlar :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adam mesajı atıp kaçmış msn de konuştuğu yok yalan bu yahu sırf wow muahaha[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 veb yarin accaktim bulusmadan daolyi acmiyorum acci carsamba sabagi accam :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nereye gidiosunuz nargile için.. ugrayabilirim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yüksek ihtimalle eftelyaya gideceğiz bu arada geçenki ile aynı tayfayız die fotoğraf makinası getirmiorum ben, taşıması da sorunlu oluyor zaten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hade bakam.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim telefonla çekeriz[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bugün bir ben yokum sanırım, iyi eğlenceler size.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yigit getriiycekmi makineyi?? telefonla cekelim?[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 getirin makine be. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 getir getir[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Olum Neden Getirmiyon Makinayı!....(A.K.A Olum Neden Vurdun Adamı?)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 genclik erken cikmaya calisin pazar var bugun yollarda surunmeyin cok hade canlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben Küçükyalı'dan gelecem , 1 saat sonra filan çıkıcam yola biraz erken çıkim.bi de saçımı yıkicam ondan.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gelin eğlenelim ehe :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Güzel güzel Hymn de geliyor =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ....La LA Lala...Katip Şirin...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nedir abi makina isteği ya, neredeyse aynı kişilerle buluşup aynı aktvitielere gireceğiz bakarız, üşenmezsem, ağırlık yapmazsa getiririm yeni kalktım, bakalım nası hazırlanıp da yetişicem[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende yeni kalktım bahane yaratmayalım gec kalanlarla itinayla kafasinda nargile kirilir[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 canı sıkılan nargile kırıyor zaten...=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya bi de ben internet kafeye gelmicem , dota filan diyosunuz bilmem ben. :9 zaten charı makroya bırakıp gelicem bakmam gerek en kısa zamanda. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 la la la la Şirinler diyanet ile işbirliğinde kuran kursu veriyormuş.Hatip şirin öğretmenmiş :) Bu arada sölemeyi unuttum bide namazcı şirin vardı :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dota bi kere oynariz ben kenshinle jedi yapacam cs vs.. gel net cafeye sen[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Öne çıkan mesajlar