HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 2 Ağustos'da(yarın) buluşuyoruz Kadıköy'de. Yine önceki buluşma gibi olur işte. Gelin.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gelmem[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gene saat 2 de o boğanın oradaki simit isimli yerdemi spidee yapma gıllık gel işte :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 01 Ağustos 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla bilmiyorum, yarın okula gidip tercihlerimi vermem lazım, sonra gelirim belki..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 işte tercihlerini verdikten sonra büyük bir rahatlıkla oturursun muhabbetini yaparsın.Kafanı dağıtırsın.Sinir krizi geçirirsin(DOTAAA :)).Hep kel kalırsın daha ne :P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yarin degil haftaya salı diyorum sen 2 agustos diyosun hymm baba yap haftaya sali bence o tayfanin aynisi cikar vede dahasi gelir suan hem nakit hemde vakit dar 1 gunonce actin topici[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Gelmeyen gelmez, kalan sağlar bizimdir. 1 hafta sonra da buluşuruz nolcak ;)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi off sordum o topicde açim mi diye aç dediniz. :9 haftaya salı bana da uyar , hem de 1 haftada çok kişiye duyurulur filan.yarın da uyar gerçi. ne diyonuz bu konuda ?[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben yarın isterem sıkılıom evde :-p[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla ben acma dedim hatta haftaya salı dedim baslik degisiyo onu 9 agustos yapalim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güneş cd de isteyecektim ben senden dota için falan gelirsin gelirsin 5-6 kişi cıkarsa minimum, ben de gelirim duruma göre=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Zeugna , Malkavian ve diğer arkadaşlar da görüş belirtsinler.belirtin. gerçi alınan son duyumlara göre Malkavian cinsiyet değişimi için hastaneye yatmış ama , bilmiyorum. ;P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Erkek mi olacakmış ?[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eet :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cogunluk saglanirsa gelebilirim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yaa demeyin ole valla gelcem ama beni kim cekcek :D uuuf ki ne uff gelirsem saat 2 de ordayim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kac kisi geliyo yazarmisiniz birde benide eklayin bu arada blake'de getiriiyymimi cok guzel dota oynar :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kişisel e Malkavian vampir erkeğidir taşı sıksa kanı çıkar diye topic açmazsanız valla gelmem[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 power word *öl* liste kurun ya, böyle dan dun olmadı, hiç benzior mu bakın benim organizasyonlarıma[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kesin gelicekler: Namesiz HymnOfSnuk Bulldog ZaugnaKhaldun Çoğunluk sağlanırsa: Custodem Zorlanacaklar: Spidee[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 01 Ağustos 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zaugh spidee namesiz kenshin ben(bulldog) hymnm(pardon isimini okuyamiyorumda) custodem blake daha ne olsun bunlar geliyo [Bu mesaj BullDoG tarafından 01 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 spidee gelcek bana soledi erken okula gidip zorlanmiycak o :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 01 Ağustos 2005 21:48 tarihinde demiş ki: power word *öl* liste kurun ya, böyle dan dun olmadı, hiç benzior mu bakın benim organizasyonlarıma Zar at bi bakalım kaç gelecek =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nargile Kırmayın Ama Bu Sefer...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kendi adina konus :) zaten ayni yere gidersek adam bizi gorunce tepksi ne olcak merak ediyorum :D [Bu mesaj BullDoG tarafından 01 Ağustos 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar