Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla hsbc patlamalarinda biz uskudardan duymustuk sesi, dumanini da gormustuk. yani bayaa buyuk saldiri kistasi oydu. yoksa caddede hsbc subesine ses bombasi attilar diyolar anca haberden okuyorum vs. dunya tedirgin zaten o yuzden her siyah torba, canta vs. bombaymis muamelesi yapiliyo da olabilir.[signature][hline]TOiO
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yakacık'taydım hsbc olayı olduğu zaman. ses duyduklarını söylediler diğer öğrenciler. öğrenci değil , derdevil adamlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi ciddi bir durum gerçekten sinirlendim ama şunu yazamadan edemicem: ''Aşağı ayrancı mı yukarı ayrancı mı?''[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yok caminin yanı[signature][hline] [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ağustos 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 üzücü, şu sıralar bomba olayları çok fazla arttı gerçekten. bunun böyle olacağı fazlası ile belliydi. ablamın arkadaşının babası mit'ten emekli olmuş. fakat hala mit ile ilgili bağlantıları var. mit'in elindeki bilgilere göre türkiye'ye son 3 ayda C4 ve C3 tipinde çok fazla patlayıcı girmiş. ayrıca ankara'da kızılay ve metro, diğer şehirlerimizde ise metro ve kalabalık alışverişmerkezi, alanlar 1. dereceden tehlikeli durumda imiş. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adamlar ülkemizin içinde show yapıyor artık bir dur desinler şunlara![signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Geçmiş olsun ya. Bune boyle adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya dolasıyolar ortalıkta[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ulan essolessekler bokunu cıkardı ya hukumet napıor ben haberler ızleyemıorm burdan tam yeter bea
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @orc_lord: Bıktım hedenin hödösü mitdenmiş, ordudanmış, emniyet teşkilatında gizli ajanmış tarzı abidik gubidik dedikodulardan. İnsanları boşu boşuna velveleye vermekten başka bir işe yaramadığı açık bir olay. Koskoca istihbarat memuru adamın işi gücü yok sağda solda bunları anlatacak di mi? Ya inanılmaz sinirleniyorum böyle aptal saptal dedikodulara.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben doğru olduğuna inanıyorum, sonuçları zaten görünmüyormu? bazen gerçektende verilen bilgiler doğru oluyor, adamla bizzat konuştuğum için dedikodu tarzında birşey değil ayrıca.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Orc_Lord şunu sormak istiyorum? devletimin, gizliliğini korumakla hükümlü koskoca istihbarat memuru tutupta sağda solda aldığı istihbaratları mı anlatıyo? Metro 1. derecede tehlikeli bölge denmiş metroda daha patlama olmadı. Alışveriş merkezleri 1. derece tehlikeli bölge denmiş daha alışveriş merkezlerinde patlama olmadı. Terörün amacını ver nerden geldiğini bile bilmeyen bir istihbarat görevlisi olduğuna inanayım mı sence? Ya da çenesini bile tutamayan aldığı istihbaratı heryerde anlatan bir istihbarat görevlisine inanabilirm?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ne olmuş hala belli değilmi.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ee ne oldu?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar