Bobo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya ben oyunu aldim ve simdi hangi sunucuda oynamam gerektigine karar vermedim. Simdi soyle yuksek levellilarin az oldugu ve dusuk levellilarin bol bol ortada gezdigi, quest yapacagim zaman kolayca party kurabilecegim sunucuda oynamak istiyorum. Bu kriterlere uyan sunucu/sunucular hangisi/hangileridir? Simdiden herkeze teskurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 düşük level oyuncu heryerde bulabilirsin sanırım ama yüksek lvl olmayan server zor olabilir, ne zaman açılcak bilmiyorum yeni pvp ve pvp-rp serverları açılınca oraya karakter taşıma olmiycak yani yüksek lvlda olmicak (ama ne zaman geldiğini bilmediğimiz için beklemek sıkıcı olabilir oyunuda yeni almışsın heves falan şimdi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 frostwhisperda healer class olduğun sürece kolay party bulabilirsin (allylar için söylüyorum). ve horde ally ratio su yakın olduğu için seçebileceğin dengeli bi server.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 the maelstorm , bırak 60ları , oynamayı bilen az adam var.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Pasha, 02 Ağustos 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ... ve horde ally ratio su yakın olduğu için seçebileceğin dengeli bi server. Aa evet cok onemli bir olay bu, atlamisim.. Sunuculardaki allience - horde dengesini gosteren guvenilir bir site var mi acaba? Denge olayi goz ardi edilemiyecek bir olay gercekten de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.warcraftrealms.com[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Frostwhisper'a gel çok güzel sunucu.İki tarafta da Türk Guild'ı var.Oyuncu sayısıda fazla değil.Rahat edersin yani.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oyuncu sayisinin az olmasi bir dezavantaj degilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 server eskiyse millet epicleri paraları toplamıştır sen kıskançlık içinde bakarsın ama yeniyse 60 olan insan sayısı azdır ah'de epic sayısı az, lowbie sayısı fazladır daha fazla eğlenirsin. pek de kötü bişey değil yani.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 frostwhisperda healer olarak allyde çok fazla grup bulabilirsin çok az healer var olanlarda 60 olunca bi değişiyolar daha önce yardım isteyenler abi bak şu item lasım bi zahmet gelsene yardım etsene diyenler daha sonra ihtiyacın olduğunda abi MC dışında raidlere girmiorum kusura bakma WSG yapıcam diyolar... böle çok priest-druid kaybettik PS: daha sadece 1 kere MC ye girdikleri de ilginç bi gerçektir....[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Realm başlıklarındaki kalabalığa ve insanların yazdıklarına bakabilrsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben bl de başladım :| düşük levellide çok , yüksek levellide :D ashanvale de ganklenmekten baydım ama :P lag sorunu var olmasa çok güzel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 korgallda %50 horde alliance oranı çok iyimiş[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sylvanasta uygun olabilir sana. Bikaç hafta önce yeni charımı burda açtığımda sadece 1 lvl 60 vardı allianceta :p Şimdi yükseğide var düşüğüde var. Birde yeni bi serverda karakter geliştirmek daha zor olabilir. Çünkü AH'den alışveriş yapmak isteyeceksin istediğini filan bulamayacaksın veya pahalıya bulacaksın. Orta karar bi serverda başlaman daha iyi olur bence. Burning legionda kesinlikle char açma bu arada :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar