Jievaras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar belirlediğim exe yi (mesela ftpserver) windowsa servis olarak eklemek ve biri kapatsa bile kendiliğinden tekrar açılmasını sağlamak istiyorum. Bu konu hakkında ayrıntılı anlatım sunabilecek bir arkadaş var ise ve bu bilgileri burada paylaşabilirse çok sevinirim.[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 windowsa servis eklemek malesef cok kolay birsey degil bunun icin bazi toollar var ancak cogu ucretli bunlardan biride firedaemon adli program bu programla cok rahatlikla istedigin programi service olarak ekliyebiliyorsun. Onun disinda ucretsiz olarak srvany.exe isimli bir tool var googleda aratip bulabilirsin ancak kullanisi firedaemon kadar kolay deildir(program dos tabanli ve ayni zamanda programla birlikte registry dede degisiklik yapman gerekiyor)[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Firedemonu uzun süredir kullanıyorum fakat ücretsiz olduğu için maalesef sadece 1 uygulama ekleyebiliyorum :( ikinciyi eklemem gerekiyor sorun da burada başlıyor. Verdiğin bilgiler için teşekkürler.[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu olay banada lazim yardimci olacak kisilere simdiden tesekkurler :)[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu adresten srvany isimli microsoft destekli programi indirebilirsiniz ancak programi kullanmaya baslamadan once instructionlari iyice okumanizi oneririm[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Teşekkürler huma.[signature][hline][ae] joiboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tesekkurler huma[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar