Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HEHEY!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:tebrikz:

:D[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Mesaj tarihi:
hepiciiğimize hayırlı uuurlu ossun
hoca bak ahanda istediimiz oldu sonunda bea
şimdi ben ne tasarımlar atarım buraya bee
oh yaaaaaaaw[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Mesaj tarihi:
said:
dark-dr, 02 September 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
hadi, kutlama yapacaginiza verdiginiz sozleri tutun horace efendi.
simdilik bos kalmasin diye biriki thread tasidim buraya.

öyle bi sölemiş ki işinin başına der gibi benim sinirim bozuldu ders çalış demiş gibi geldi birisi :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Mesaj tarihi:
valla biz de zorlama yok. bin bir turlu vaadlerde bulundu, sozler verdi. buyrun kesitler.

said:
horacegoesskiing, 22 June 2003 15:02 tarihinde demiş ki:
...ben şahsen photoshop painter ve aura üzerine 100 tiptrick yazmayı vaat ediyorum...edindiğim tecrübeleri bilgileri benden daha çok ihtiyacı olan, vaktiyle benim olduğu gibi olan insanlara iletmek istiyorum...Haftada bir tutorial sözü size!...
Mesaj tarihi:
merah etme kardeşş, hepiciğimiz el birliğiyle ayakta tutucaz bölümümüzü..
yaw bu bölüm ne ii oldu elini sallasan grafikçiye webmastera çarpıo, sanki kardeşlerimi bulmuş gibi oldum allah burayı açandan binkere razı olsun...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
  • Yeni Oluştur...