jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ganymedelvl 52 undead mage acele paraya ıhtıyacım oldugundan satılık fiyat 150 milyondur acc kapanmıstır ödeyip açtırmanız lazım ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 120ye burning de horde 60mage satiolardi istersen biraz düs yani niyetim almak yada boq atmak deil durumlardan haberdar etmek istedim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dıger topiclerden fıyatları baz alarak yazmıstım neyse ılgılenen varsa öm atsın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 fiyatı 120 ye ındırmıs bulunmaktayım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aa ganymade senmiydin? bilmem hatırlarmısın bi kere smde grup beklerken karşılaşmıştık el felan sallamıştın dans etmiştik talaras ben ne druiddim :) demek sende satıyosun ha...neyse alıcı bulur inşallah[signature][hline]"The wounds with pain are normal and natural.The pain is the warning of the nature.However, the wounds without the pain are the worst and the most dangerous ones.When you see a soldier with a severed leg who's not screaming, you know that something is wrong."Burakus Üşütükus,a Famous Roman General (evet, bu lafı uydurdum.Rome:TW oynarken düşmandan kaçan hafif piyadelerim tek tek atlıların altında ezilirken hem de.fazla kaptırmışım belli ki...)
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 up[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pm atarsan konusalım anlasalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 110 a ı ındı fıyat[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Fazla istiyosn in birazdaha anlaşalm
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben alıyorum :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sorun cıkmassa 2 3 saat ıcınde satılcak chip e :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 aldım da bu bl nedir abi amma dolu daha karakteri göremedim be.
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tüüü. Ne maceralarımız olmuştu Ganymede ile.. Breh breh. Gitti mi yani şimdi ? Tüüüü..[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 niohahah artık benim o =P daha doğrusu arkadaşa aldık ama ara sıra ben de giricem=P sharky bana da yardım edersin artık[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: sharky, 02 Ağustos 2005 23:11 tarihinde demiş ki: tüüü. Ne maceralarımız olmuştu Ganymede ile.. Breh breh. Gitti mi yani şimdi ? Tüüüü.. heh oldu valla valla ne dıyım bi garip oldum sımdı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Öne çıkan mesajlar