Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
zlorwf, 31 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
Kadından nefret ettim. Yırtık ne demektir ya? İnanmıyorum yazılan şeye tabiki ama onamı kalmış insanlara sıfatlar yapıştırmak. İnsan istediği yaşta sevişir. Kimse buna birşey diyemez.

T.C yasalarına göre istedigin yerde istedigin zamanda istediginle istedigin yaşta yatıp kalkamıosun bunu kabul etmiosanda çek git su ülkeden bi pislikten daha kurtulmuş olalım.... akşam akşam tepemin tasınız attırıdınız ay küçük kız kardeşinize bunu yapsalar hoşunuza gidermiydi?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
yannız bu kadın intihar fln demiş ne alaka ya ben kızın yazdığında intihar gibi bişi görmedim kadın alıştığı için heralde herkes intihar ediyim mi gibi sorulara otomatiğe bağlamış artık... :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
sorunda o zaten.insanın istediği yaşta istediğiyle istediğini yapamaması.tabi bu örnek biras abes kaçabilir yaş küçük ama sonuçta ortada bir tecavüz olayı yok.hatta bence bi olayda yok.[signature][hline]We have work to do!
Mesaj tarihi:
said:
Guzin_Abla, 31 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
tamamen iftira

oh my goşsh.... ROFLMAO ... omfg.....

Raistin, Guzin_Abla is back...
Raistin: FUCK!!![signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 31 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
@Gremlin

1- 18 yaşından küçük kızlarla çıkmam.
2- Çıkacağımdan dolayı mahkemeye verilmekten korkmuyorum sadece tatildeyiz. Doğal olarak tatil aşkları biraz hızlı ilerler. O yüzden ileride olacaklardan dolayı mahkemelik olmak istemem doğrusu.

arkadaşım öyle demek istemedim ben orda konu biraz sapıtmıştıda bi espri yapalım dedik kusura bakma...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
Kadın kzıın mektubunu tam olarak aktarmamış oraya.. Hatta diyo aktarsam tüm mektubunu gazetem kapanırdı 3-4 gün (:[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
goncagül ahahha.iş ismi gibi :)

tamamen yalan.denyonun biri makara amaçlı yazmış yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Raistin, küçük kız kardeşin bunu yaptıktan sonra biri ona yırtık deseydi umarım çok hoşuna giderdi. Ayrıca ben T.C. yasalarını kabul ederek dünyaya gelmedim. Senin başına gelmiş heralde burda geçen olayda ondan bu kadar sinirlisin.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 31 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
Türkbükünde bi hatunla tanıştım hatun sadece üstüne tül geçirmiş altında tanga tarzında bi bikini altı var. Hatun marketten su aldı bozuk parası çıkmadı neyse bizde doğal olarak hatun güzel olunca parasını verdik. Neyse bi sohbet falan kıza dedim kaç yaşındasın bana demez mi 15 direk uzaklaştım. Ama gelelim kızın vucut 22 yaşında gibi gösteriodu. Çok sapıttı kardeşim bu young kuşak...

walla abi tahrik ediolar.insan bakınca iyi bişi dusunemio direk kotu dusunuo bunları gorunce
walla ben 14-den 30 a kadar kabul ederim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ne diyosun sen ya sen hangi akılla bana bunları sölüyosun ki mesajı tam olarak okumadım başını okudum sadece geçtim sen hangi hakla bana böyle şeyler söylersin biz bunları tabiki savunmuyoruz benim yaşımda kız kardeşim(edit) var benim ben onu erkeklerden korumak için neler yapıyorum bu yazılanların tamamen hayal ürünü olduğu gayet ortada bişey 14 yaşında bi kızın böyle şeylerden habersiz olmasına senin aklın eriyomu daha yaşın küçük tabibaşkalarına laf atmaya bayılır insanlar senin yaşında...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

[Bu mesaj Gremlin tarafından 31 Temmuz 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya tartısılcak bişi yok eleman ablamızı fena yemiş o kadar olsa da artık garip karsılanmaması gerekir bu kadar ero. por. içeren yayın artı ufak yaslardaki cocukların bunları kolayca elde edebilmesinden sora bu olay doğaldır az bile...(tobe tobe)[signature][hline]Depressive Mode :ON
Lovefool Mode :ON
Berserk Mode :ON
Hold my breath as I wish for death...
Mesaj tarihi:
Raist. bu ne heyecan hayırdır boyle bı anda yok senın basına gelseydı bılmem ne fln ama benden sana bı tawsıye herkese boyle konusma bı gun cok kotu basına iş gelir[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus (noobz)
Mesaj tarihi:
ya o çocuk hep gaz , aldırmayın. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 31 Temmuz 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Neyse işim gücüm yok 18'ini bitirmemiş hatuna paramı yedircem :) 18 - 24 yaş arası herkese okey abi 18 yaş altı gelmesin

dişi erkek fark etmiyo yani hermafroditzm olayı takılıos ha[signature][hline]Depressive Mode :ON
Mesaj tarihi:
raist 14 yaşında bi arkadaşımız bu kızın yerine kendini koyarak düşünüyo bu arkadaş ama alakası yok bu ayzının tamamen hikaye olduğu açık ve net ortada kaale almaya bile gerek yok... çocukların bu konuları öğrenme yaşı gittikçe düşüyo zaten herşeyi biliyo yani keratalar böyle bişi yapılabileceğini sanmıyorum...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 31 Temmuz 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
ya o çocuk hep gaz , aldırmayın. :9

Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Hymnofsnuk imzan çok hoşuma gitti yav :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
Ah şu ben özgürüm havalarından bir kurtulsak..
14 yaşında bir kız böyle bir şey yapmamalıdır arkadaşlar
14 yaşında bir kızla 16 yaşındaki kız bir değildir.
ilerde yaşayabileceği psikolojik sorunları bir yana bırakın fiziksel ve ruhsal olarak buna hazır değldir[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
ya olm yalan be o . o kadar da ileri gitcek bi kıs tanımıorum şimdikiler cin gibi 14 yasındaki kız 18 yasındaki cocuga bile tas cıkartır[signature][hline]Depressive Mode :ON
Mesaj tarihi:
ahahaha bu ne bea.. Ben bunun gerçek oldunu sanmam kızlar erkekler gb diildir yaşadıklarını tanıdıklarına zor annatırlar tanımadıı birine hiç annatmas heleki kadının dedii gb ayrıntıya girerek zor bea.. Pek inandırıcı gelmio millet geyik yapmak için yollamıştır =))).. ama gerçekse o kızın hayatı kaydı derim ben.[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
  • Yeni Oluştur...