Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha artık bu ne ya yuh be böle insanlarda kaldı ha yazık vallahi[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
Benim için dünyanın en saf insanları olan çocuklarımızın böylesine fütursuz, (kusura bakma bu kelimeyi sarfedeceğim) böylesine yırtık olmasını aklım almıyor.
ehmmggg
o_O
eger bu gercekse , o erkek kizin adini cok güzel cikarmistir ..
sonra kiz okulun sayili kasarlarindan birisi olmustur ..
eehh...
hadi avrupa'da böyle seyler cok yaygin ama türkiye'de hmmm...
oha lan o yasta noluyo ya!!
biz barbielerimizle oynardik o yasta pes.[signature][hline]
lylide..
Mesaj tarihi:
Türkbükünde bi hatunla tanıştım hatun sadece üstüne tül geçirmiş altında tanga tarzında bi bikini altı var. Hatun marketten su aldı bozuk parası çıkmadı neyse bizde doğal olarak hatun güzel olunca parasını verdik. Neyse bi sohbet falan kıza dedim kaç yaşındasın bana demez mi 15 direk uzaklaştım. Ama gelelim kızın vucut 22 yaşında gibi gösteriodu. Çok sapıttı kardeşim bu young kuşak...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Mesaj tarihi:
bizdede bi güzin abla vardı ona sormak lazım asıl...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 31 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
Türkbükünde bi hatunla tanıştım hatun sadece üstüne tül geçirmiş altında tanga tarzında bi bikini altı var. Hatun marketten su aldı bozuk parası çıkmadı neyse bizde doğal olarak hatun güzel olunca parasını verdik. Neyse bi sohbet falan kıza dedim kaç yaşındasın bana demez mi 15 direk uzaklaştım. Ama gelelim kızın vucut 22 yaşında gibi gösteriodu. Çok sapıttı kardeşim bu young kuşak...

Aha kiz arkadasimdir...
Neyes nefretle doldum bir an icin gecelim...[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 31 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
said:
XaeroFarb, 31 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
Türkbükünde bi hatunla tanıştım hatun sadece üstüne tül geçirmiş altında tanga tarzında bi bikini altı var. Hatun marketten su aldı bozuk parası çıkmadı neyse bizde doğal olarak hatun güzel olunca parasını verdik. Neyse bi sohbet falan kıza dedim kaç yaşındasın bana demez mi 15 direk uzaklaştım. Ama gelelim kızın vucut 22 yaşında gibi gösteriodu. Çok sapıttı kardeşim bu young kuşak...

Aha kiz arkadasimdir...
Neyes nefretle doldum bir an icin gecelim...

türkbükünde herkes birbirini tanıyo heralde[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
Sahile akşam çıkınca genelde şöle bi iki tur attımı kesin tanışıon zaten istesende istemesen yada olmadımı otur bi iskelerden birindeki bi restoranta tamamdır yani :) kayseri mantıcısı favorim valla ufak tefek bide :) Neyse ben kaçar tatil yapalım birazda net bayıyo

*!Türkbükü sahiline doğru yol alır.*[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 31 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
Ehehe vanille sen de 14 yasinda barbieyle mi oynuyordun hala:P
14 yas kacinci sinif oluyor Orta 2? Orta 3?

ehu yok lafin gelisi söyledim de ..
14 yaslarinda metal konserlerinde pogo yapardim.
[spo1=ehm]nasi salladim ama =P[/spo][signature][hline]
lylide..
Mesaj tarihi:
bu taktigi orenmem ii oldu, neymiş oadam kız misafir gelince sen benim kucagıma oturamassın die gaza getirip s**mek lazımmış....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
@dyna

Ne yapcam abi belliydi canım birazda hatunun ufak olduğu ama 15 te olabilir die düşünmemiştim. Neyse işim gücüm yok 18'ini bitirmemiş hatuna paramı yedircem :) 18 - 24 yaş arası herkese okey abi 18 yaş altı gelmesin :) Mahkemelerde sürünmek istemiom valla :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 31 Temmuz 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
auhauah çıktığın için ailesi mahkemeye vermez boşver :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
said:
pekaziz, 31 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
Eheue hiç güleceğim yoktu, ne bu be! :D

heralde goncagül ü "güldüren" sensini boyle bi rezalet hakkında boyle konusabiliosun... ve 14 yaşıdma olduguma gore cevaplıyım 14 eger normal bir şekilde 6 yaşında anaokuluna başladıysanız oks veya eski adıyla lgs ye girdiginiz sene oulo yani orta 3[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Mesaj tarihi:
canım bu kadar abartmaya gerek yok ağlanıcak halimize gülüyoruz sadece...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Mesaj tarihi:
"biraz kan geldi"

Nerden gelmiş ben anlamadım :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Kadından nefret ettim. Yırtık ne demektir ya? İnanmıyorum yazılan şeye tabiki ama onamı kalmış insanlara sıfatlar yapıştırmak. İnsan istediği yaşta sevişir. Kimse buna birşey diyemez.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 31 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
burnundan

bende öyle tahmin etmiştim :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...