-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar başlıktanda belli oldugu gibi account sistemi yapmayı denedik bikaç php bilen arkadaşla, ancak başarılı olamadık. Ben phpden anlamıyorum ancak soyle bi kod var: @ $file = fopen("C:sphereaccountssphereacct.scp", "a+"); $template->assign_vars(array( 'META' => '') ); $message = ( $sql_update_pass == '' ) ? $lang['Account_active'] : $lang['Password_activated']; message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); $sonuc = "nn[$row[username]] npassword=$password_confirmnn"; fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); bu kodu ekledi php bilen arkadas denedik ancak başarılı olamadık. hata vs çıkmıyor. Ancak sphereacct.scp dosyasında accountu yaratmıyor. yardım ederseniz çok sevinirim..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 simileyleri iptal etsen bi[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -NeoN-, 03 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar başlıktanda belli oldugu gibi account sistemi yapmayı denedik bikaç php bilen arkadaşla, ancak başarılı olamadık. Ben phpden anlamıyorum ancak soyle bi kod var: @ $file = fopen("C:sphereaccountssphereacct.scp", "a+"); $template->assign_vars(array( 'META' => '') ); $message = ( $sql_update_pass == '' ) ? $lang['Account_active'] : $lang['Password_activated']; message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); $sonuc = "nn[$row[username]] npassword=$password_confirmnn"; fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); bu kodu ekledi php bilen arkadas denedik ancak başarılı olamadık. hata vs çıkmıyor. Ancak sphereacct.scp dosyasında accountu yaratmıyor. yardım ederseniz çok sevinirim.. [signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 message_die fonksiyonunun önüne yazın muhtemelen message die çıkıyodur scriptten mesajı yazdıktan sonra[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 dosyaya hiç birşey yazmıyor mu? yoksa eksik falan mı yazıyor bir bak.dosya yolu doğru mu? sphereacct.scp ilk saveden sonra geçerli olur vs vs gibi şeyleri dikkate al ki sorunun scriptte mi başka birşeyde mi olduğu belli olsun.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hiç birşey yazmıyor zaten sphereacct.scp dosyasına yazılır save gelince ordan sphereaccu.scp ye kaydedilir diye biliyorum. yani forumda aktivasyondan sonra hiçbir hata çıkmıyor ancak kayıtta gerçekleşmiyor.[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arthur güncelleyip yazarmısın rica etsem ben phpden almadıgım için yapamıyorumda..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: $file = fopen("C:sphereaccountssphereacct.scp", "a+"); $template->assign_vars(array( 'META' => '') ); $message = ( $sql_update_pass == '' ) ? $lang['Account_active'] : $lang['Password_activated']; $sonuc = "nn[$row[username]] npassword=$password_confirmnn"; fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); üstteki @ işareti dosya ile ilgili gelebilecek hatayı engeller onuda kaldırınca dosyaya ulaşıp ulaşamadığıda anlaşılır[signature][hline]Fire in the Darkness...
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -NeoN-, 03 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar başlıktanda belli oldugu gibi account sistemi yapmayı denedik bikaç php bilen arkadaşla, ancak başarılı olamadık. Ben phpden anlamıyorum ancak soyle bi kod var: @ $file = fopen("C:sphereaccountssphereacct.scp", "a+"); $template->assign_vars(array( 'META' => '') ); $message = ( $sql_update_pass == '' ) ? $lang['Account_active'] : $lang['Password_activated']; message_die(GENERAL_MESSAGE, $message); $sonuc = "nn[$row[username]] npassword=$password_confirmnn"; fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); bu kodu ekledi php bilen arkadas denedik ancak başarılı olamadık. hata vs çıkmıyor. Ancak sphereacct.scp dosyasında accountu yaratmıyor. yardım ederseniz çok sevinirim.. Oncelikle kodun bukadarlik kismindan kesin bi takip yapip ogrenmemiz zor kodun yardimci olabilicegimiz belirli kisimlarini koyman gerekiyor ornegin bir sql sorgusu yapmissin ve muhtemelen mysql_fetch_row yada mysql_fetch_array kullanmissin o sorguyu ilk once bi yaz yoksa dosyaya yazdirmayi basarabilsen bile icindekiler anlamsiz yazilar olacaktir. ayrica hatani gorebilmek icin @ $file ile baslayan kisimin basindan @ isaretini kaldirip sonunu or die("Mesajin") seklinde duzenleki hata alirsan hatanin ne oldugunu gor.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars [Bu mesaj vampirhuma tarafından 03 Ağustos 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arthur teşekkur ediyorum oldu sayılır ancak böyle cıkıyor [] [can] [] password=[][] böyle bişey kaydetti [] bunlar tanımlamayanlar sanırım kare şeklinde. save atılıdında [can] diye account geçiyor şifre kayıt edilmiyo...[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 alt satır atlaması için rn koymayı dene..böyle olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 account can diye gecsede yazim sphere acisindan yalnis [] gibi bos karelerin cikmasinin sebebi nn kullanman bunlar linux tabanli isletim sistemlerinde birs atir asagi gecmeyi saglar windowsda daha saglikli bir satir indirme istiyorsan rn kullanmalisin passwordun olmamasinin sebebi ise sql sorgundan bir yanit alinmamis olmasi olabilir dedigim gibi sql sorgunu yazarsan daha rahat yardimci olabiliriz[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 vampirhuma iyi diyosun hoş diyosunda php bilgim yok. düzenliyim yazabilirmisiin? hazırcılık yapıyo gibi oluyorum ancak php bilgim olmadıgımdan buna mecburum. anlayınç..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 öyle bi çıktı olması mantıklı değil sıfırla dosya baştan dene[signature][hline]Fire in the Darkness...
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -NeoN-, 03 Ağustos 2005 00:28 tarihinde demiş ki: vampirhuma iyi diyosun hoş diyosunda php bilgim yok. düzenliyim yazabilirmisiin? hazırcılık yapıyo gibi oluyorum ancak php bilgim olmadıgımdan buna mecburum. anlayınç.. kodundaki mysql_query ile baslayan bolumleri bana ozel mesajla gonder yardimci olmaya calisirim yada istersen buraya yaz[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 n lerden kare parantez çıkması pek ilgin kodun son hali said: $file = fopen("C:sphereaccountssphereacct.scp", "a+"); $template->assign_vars(array( 'META' => '') ); $message = ( $sql_update_pass == '' ) ? $lang['Account_active'] : $lang['Password_activated']; $sonuc = "rn[$row[username]] rnpassword=$row[password]rn"; fwrite( $file, "$sonuc" ); fclose( $file ); message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);[signature][hline]Fire in the Darkness... [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 03 Ağustos 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arthur dedigini yaptım ancak buseferde söyle çıktı [can] password= diye yani password geçmedi bu seferde :( [Bu mesaj -NeoN- tarafından 03 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar