ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Aramaya inandım , arattım ve istedigim cevapları bulamadım .. O yuzden 2 tane soru sormak istiyorum. 1. si b&w xp'de calısır mı ? Bi anda kafamda bir soru isareti belirdi bu konuda.. Bir de bu oyunun turkce tam cozumunu bulaiblir miyim ? Turkce olmazsa ing. de olabilir tercihen farketmez ama.. Tesekkur ederim simdiden.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 XP de çalışır sanırım o kadr eski bir oyun değil :D Tam çözüm için google da bi arama yap. Adres hatırlamıyorum. Ama birde Türkçe yama falan olacaktı. daha işine yarar :D Tam Çözüm zaten pek gerekli değil (Gerçi ben hala hayvanımızın kaçırıldığı bölümü geçememiş bir insanım :D) Ama Google da arat çok rahat bulursun.[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 XP de çalışıyor.Diğer konular hakkında bilgim yok.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Calisir, cozum konusunda cozumsuz oyna, takildigin yerleri cozmeye calis ugras biraz cozemessen ge sor Adventure oyunu degil bu sonucta, tek bir cozum yok ve B&W oynarken cozume bakmak ne biliyim film izlerken sonuna fast forward yapmak gibi bisi[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ikincisi geliyo sne hala 1 de mi takıldın yaa[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adam belki 2 ye hazirlik turlari yapiyordur black and white in en büyük özelligi özgürlügüdür abi ne tam çözümü cok kasilirsan bir yere gel sor bence en güzeli öyle olur
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 www.dlh.net adresinden black&white diye aratırsan birçok sss tam çözüm felan bulabilirsin[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 buraya bi bak istersen[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cok tesekkur ederim linkler icin. Bu arada sadece b&w 2 ye hazırlık yapmaktayım onu da soylemeden gecemedim (: ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 daha cikmasina var ben oyunu 1 haftada bitirmistim cozumsuz :D[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Öne çıkan mesajlar