dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben bi bluesainti biliyorum.. Bide d-100 diye bi grup vardı sanırım . Varmıdır daha Blues yapan grup türkiyede? Varsa nerde dinleyebiliriz?
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 blue saint'di galiba shaftda cikiyolar. baya eglenceliler.[signature][hline]TOiO
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bayaa var hem de - flu - soul staff - blues express - istanbul blues kumpanyasi - blues market - trip ilk aklima gelen ankarali gruplar[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bunları canlı dinleyeceğimiz Ankarada bar falan varmı ? Artık ortamlara akmak kanlı canlı müzik dinlemek lazım :) Hep mp3 a-cd olmuyor...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 blue blues band var. yavuz çetin ve kerim çaplı öldükten sora hala devam ediyomu bilemicem tabi..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Feandreu, 02 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: Bunları canlı dinleyeceğimiz Ankarada bar falan varmı ? Artık ortamlara akmak kanlı canlı müzik dinlemek lazım :) Hep mp3 a-cd olmuyor... Toplanıp gidelim!!! Dur ya! ben istanbuldayım! ... hmmm .... İstanbul'daki Patiler toplanıp gidelim!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gelirim valla :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Blue Blues Band dağıldı diye biliyorum , kalan tek üye Duman'daki Batu'nun babası Batu. :/ İstanbul'da buluşma olursa %100 gelirim. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 grup değil ama... yavuz çetin! bilmeyen yoktur.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 shaft'ta güzel gruplar çıkıyor bazen. ama eskiden daha iyiydi , ara sıra alterno grupları da çıkartıyorlar.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir yandan up yokmu Ankarada bar pavyon falan ya ?[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ankara' da manhattan vardı ama kapandı sanırım, eski yerinde başka isimli bi bar var el filan mı değiştirdi acaba ? sordum gezdim-tozdum' a da cevap gelmedi.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Haberim yok en son 3 hafta evvel yerinde duruyordu :D[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 shaft'a gidin mis gibi dinleyin ;)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Feandreu, 02 Ağustos 2005 03:57 tarihinde demiş ki: Bunları canlı dinleyeceğimiz Ankarada bar falan varmı ? Artık ortamlara akmak kanlı canlı müzik dinlemek lazım :) Hep mp3 a-cd olmuyor... manhattan ve golge[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Golge bar'da blues calıyolar, yalnız golge pub ile karıstırmayın =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Manhattan'ı biliyorumda Gölge bar nerede oluyor ? Az buçuk araştırdım şey ettimde yerini tam olarak tarif edebilecek biri varsa sevindirik olurum... Birde Gölge Bar ve Gölge Pub ayrı yerlermi ?[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kızılayda SSK ishanında merdivenlerden cıkınca ilk katta golge, ishanın yakınında mado var, arka tarafı da sakarya'ya bakıyo zaten. Kolayca bulursun ankara tecrubem cok olmamasına ragmen ilk seferde rahatlıkla bulmustum. İkisi de aynı yerde yanyanalar ama pub ayakta durdugun mekan, golge bar bi arkadadır daha bi restoran havasındadır.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Anladım ehe bide damsız almama durumu var sınıftan birini ayarlayacağız artık :)[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 4-5 kisi kızlı erkekli bi grup halinde girip adam gibi oturup blues dinlemek en iyisi diyecem de damsız almama gibi bi durumu bilmiyorum ben. 3 erkek 1 kız gitmistik oraya bi kez hic de sorun olmamıstı.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... [Bu mesaj Venator tarafından 02 Ağustos 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ehe eşsiz kaynak ekşide dam olayları baya sıkı pıkı anlatılmış :) http://www.golgebar.com/barID.htm Burda da damsız giriş yok diyor eheh :) Eğer 'damsız giriş yok' olayı söz konusu değilse bluesu tek başıma dinlemeyi tercih ederim :)[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd
Öne çıkan mesajlar