Solkirans Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benim için aşkın Sigara gibiydi varlığında zarar verdi yokluğunda özlettirdi Evet doğru tahmin Aşkın beni sigara gibi için için yedi İstediğim saf bir sevgiydi entrikalar işin içine girdi Gökyüzüne kapkara bulutlar serildi İstediğim bu değildi BU AŞK LANETLİ! Karanlık bir diyarda seni aradım yıllarca Ellerini tutmak istedim Elin yoktu aslında Sonunda o diyarda güneş doğduğunda bir acıyla uyandım Hiç varolmamışsın aslında Çektiğim acılarla Nasır tuttu yüreğim çık gel yanıma neredesin bebeğim inanmıyorsun ama seni gerçekten sevdim Sen oldun bu karanlıkta tek tasam tek derdim Efkara bağladığım bi anda yazdım nasıl olmuş aklınıza gelen tüm eleştrilerinizi yazın lütfen. Alınır, kızar demeyin kısacası sçın aazıma ;)[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar