Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Baslıktan da acık olarak anlaşılıyor topic'in amacı.. Sonucta elimizde bir movie topic war bunu sticky yapsak surekli guncel kalması saglanabilir... Sadece bi fikir[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sticky başlıkların sayısı arttığında, diğer sticky'lerin fark edilirliği önemli ölçüde azalıyor. Bu yüzden sticky başlık sayısını olabildiğince sınırlı tutmaya çalışıyoruz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar