Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 la nasıl bir gazi antep modeli var kafanızda anlamıyorumki...sıcaksa sıcak arabistan çölü değil ya sonuçta...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 iyi git selde boğul ne diyim sana hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
billur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben Gaziantep'te otururken.Yağmur bulutları kum fırtınasıyla karışıp çamur yağdırmıştı! :P O zamanlar ilkokul 2 veya 3 teydim nassıl 3.5,3.5[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: tahakiraz, 02 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki: hava 40-41 suları.. O_o[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Öne çıkan mesajlar