KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: TrTownUser, 02 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki: Yahu ne adamlarsınız be çocuk die nie girmio clan disband mı edilecek siz neyin derdindesiniz yaa he bu arada buffy clan açacak para varsa pot al :D neyse myko benide baydı ama böle adamalr uskoda daha demin beni kazıklamaya kalktı..tamam item iste ama yok hacklendim fln kzıyorum böle dolaylı langırtılara..:D +n00bz clanından ayrılıpta yok clan bize yardım etmedi fln filan deyip veya şu an kdr aldığı itemleri inkar eden arkadaşlarımız var...lütfen clandan aldıkları itemleri gördüleri ilk clan membera geri veriniz lütfen çünkü biz böyle anlaşmıştık......(murtaza sölemişti herkesde kab8ul etmişti)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi su an cmax 5 kişi online oluyor hasmez veya murtaza liderlii veya asistlii birine verse clana baska oyuncular alsak boyle ne kasabiliyorus ne bişe yapabiliyorus ?[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [Bu mesaj SIleNt tarafından 02 Ağustos 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar