Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onları sevmıyorum...

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

said:
zynp, 01 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
hayattan nefret etmek için sadece aile yok..herşeyyy iirenççç ya bi sebep bulamıorum ben hayatımda yaşamak için..kendime kıyabilsem zaten durmaz atlardım bi yerden ama mlsf onuda yapamıorum........

aptal aptal konuşma.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

circir abi aynısı hatta bi çoğuda banda oluo bende ünide okurumda inan çok zor kaldırıorum ailemi ve çelişiorum onlarla..ama sadece şunu bil hiç kimse onlar kadar seni sevmio bunu kendin tecrübe edincede brs daha farklı düşüneceksin.
ne mi yapacan?annenle babanı gırgıra al şaka bol yap,ozman senin sallamadığını düşünecekelr konuşup konuşup gülecekler..ben öle yapmıştım en azından[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha bana öyle baskı yapcaklar 2 sinide yığarım yere anne baba dinlemem indiririm kafayı... ;)

Sadece okumakla Adam olunmuyor ama peder ile valide bi türlü anlamıyorlar bunları OKU OKU ADAM ol mok olursun adam... direk cocuğun piskolojisinin içine ediyorlar.

bi tane hikaye var anlatayim .)

Çocuğun biri babası buna hep azarlıomuş Sen adam olamazsın Sen adam olamazsın diye Çocuk hırs yapmış 10 tane üniversite bitirmiş (hehe salladım) Vali olmuş koltuğa oturmuş ve yanındaki adamlara Babamı alın gelin demiş..
Babası gelmiş koltuğa oturmuş Baba bak hani adam olamazdım? Bak bana demiş babası oğlum ben sana bi yerde çalışamazsın demedimki adam olamazsın dedim :) sdfsdf

böyle bişeylerdi aklımda kalan :D

DASDAAA[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu ders calısma muhabbetini neden bu kadar buyutuyosunuz ki hayat boyunca calıscaz zaten işin ne gerekliyse eğer calısmak zorundasın ben universiteye girene kadar abartısız at gibi calıstım o zamanlar circir un dediğinin aynısını bende dedim kavga ettik ama bunlardan sonra o öss sonucu eline geçitğinde her sey değişiyo aranız duzelio iştedğin kadar serbest olabiliosun sana bişi dediler mi en azından höyt deme hakkın oluo sık biraz dişini calıs senin iyiliğin için istenenler biz kız muhabbetinde depressivliğie vuruyoz sizde eğitimde demekki arkadaslar bunlar asama asama insanın yasayacağı seylermiş hade iyi gunler[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....

[Bu mesaj FallenAngeL tarafından 02 Ağustos 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aranın falan düzeldiği yok:)bende düzelemdi üniye girdikten sonra hala idareye çalışıorum.ders çalışmak zorunda olmak v milltein çevrende ii yaıp senin bok gibi yapman aşmış stress doguruo,en azından bende öle..evlenene kadar idare edecem anne-babayı,ki çoğu şeyi kaldıramıolar..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

ben kazandım simdi evde Marko Paşa gibiyim bi dediğimi iki etmiyolar deselerde ben lafı koyuyorum o kadar fazla takmayın arada bir sole höyt deyin o kadar ustunuze gelmezler şimdi tatille araba muahbbetine getirmeye calısıorum bizimkileri :D o da olursa baska bişi istemem[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tahakiraz, 02 Ağustos 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
höyt dioruz etkilide oluo bayada..evden çıkıp gitme onların brs susması kadar etkili yani.kiz istiorum ciddi düşünüorum evlenecem varmı hehe:)

ahaha oldu be arkadas kolaydı o kadar kız he dese ailesi culsuz birisine verir mi hade kız razı oldu geldi senle duvaksız dugun istermi istemez yani mecbur okuyacan ailene biraz sert cık konusma onlarla biraz zaten onlar suyuna mecbur gelmeye baslıolar merak etme[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse dayan bir kaç sene ne zaman gireceksen öss ye o zaman şehir dışı tercih yaparsın olmadı gidersin ama bence umursama he de geç boğazını da sıkacak değiller ya fena olmayan bir puan yapmama rrağmen aileden 1 aydır trip yiyorum.....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Sosyal ağlarda paylaş

benim yaptığımı yap.. bir anlaşma...bunu ciddi ciddi söyle...deki;

eğer ders notların kırık olursa ... kadar süre net girmeden sadece çalışıcam ama eğer iyi olursa bana karışılmicak...benimde ihtiyaçlarım var bunlar arkadaşlarımla buluşmak -gezmek - müzik gibi...bunlar olmadığı sürece ben verimli bir biçimde çalışamam ..deşarj olmam lazım...

böle birer birer anlat...anlicaktır...hala devam ediyorsa davranışlarına(aptal oldunu belli etmeye çalışıyordur)... kavga çıkar ve grev yap..... bu kadar basit..:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 01 Ağustos 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
hayattan nefret etmek için sadece aile yok..herşeyyy iirenççç ya bi sebep bulamıorum ben hayatımda yaşamak için..kendime kıyabilsem zaten durmaz atlardım bi yerden ama mlsf onuda yapamıorum........

herşeyyyyyyy iiiiiirenççççççç
değil
nasıl bakarsan öyle
abuk subuk bi depresyon krizi yüzünden hayatındanmı olacaksın?
kaç yaşındasın daha hayat hakkında hüküm getiriyosun ?[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Sosyal ağlarda paylaş

Zaten calısınca duzeltıyoruz daha da fazlasını ıstıyorlar..Nese 2 sene daha sıkıcaz..Zaten unıye gıtmeden once bı yurtdısına gıdıcem yenı bı elektro alıcam..Snrada devam ederse bole takmayacagım..Tabı bı gun kafama dank edersın kesın bı sey yaparım bundan emınım...Muzık bır hobı dıyorlar ben hobı olarak yapmayacagımı hala anlatamadım..Nese ınsallah bı gun...[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...