Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onları sevmıyorum...

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Bılmıyorum..Ama onlar bana cok sahte gelıyor..Emın bıle degıl aılem olduklarından..Kendımı yarısa hazırlanan at gıbı hıssedıorum..Hıkayeye gelınce Orta okul hayatımdakı basarımdan sonra anadolu lısesını kazandım....O zamanlar bılmıyordum sorun yoktu..Aılem gene sevecen degıldı ama normaldı ıstedıgım alınıyordu ..Kımseyle gene konusmuyordum evde ama gene mutluydum..Lıseye gecınce ıse bır tokezleme oldu..Once hazırlıkta basladı tokezleme...O zamanlar gene azar ısıttım ama takmadım..Sonra lıse 1 geldı ılk donem notlarım dusuktu ama ıkıncı donem 2 not kadar yukselttım cogunu ...Hıc bırını dusurmedıgım halde aılemın baskısı sureklı bana ders calıs demelerı evde tek kelımelerının o olması cok kotu gercekten..Babam 6 da eve gelır..Nasılsın dıyıcegı yerde Ders calıstınmı dıyor..Bılmıyorum ortaokulda ders calısmaktan zevk alan ben sımdı gıcık oluyorum...Hersey basarılı olunca mı sevılıyor..Yanı bır kere basarısız oldum dıye aılemın bana yapmadıgı kalmadı..Once netımı aldı kasım da 5 ay nete gıremedım..Sokaga cıkmamı bıle yasakladılar..Arkadaslarımla bır yere dahı gıdemedım..Sonra zaten notlarım artmaya baslamıstı...Yaz sonu geldı notlarım duzelınce netımı tekrar actırdım emın degıldım hala neden bole davrandıklarına yaz tatılımde bıle dersten bahsedıyordu babam...Iyıce kafayı yedım anlayacagınız sımdı okul baslamasına 40 gun var ve sımdıden gunde 5 6 saatlık calısma programı yapmıslar bana ..Ne demek bu ya ??Hıc bır bana sorulmuyor kıslıgımı degıl basarımı sevıyorlar..Sırf bu yuzden okula dahı gıtmek ıstemıyorum..Icımdekı herseyı yokettıler..Muzıkle ugrasmak ıstıyorum derslerımın yanında ona dahı ızın yok..Yakında netımde gıder zaten ıyıce sertlestıler...Gercekten napıcagımı bılmıyorum...Her sey cok bos gelmeye basladı..Sırf babamı gormemek ıcın uzaklasıyorum..-Ne zmaan gorse ders ders ders kafamın ıcını yedı...Artık bıktım..Bır seyde dıyemıyorum onlara..Evet ıyı bır gelecek calısmak gerekıyor ama ne gerek var herseyı kısıtlamanın..Herseyı derse gore ayarlamıslar..Okul baslayınca tv yok bılgısayar net vs yok..eve ge yemek ye ders calıs dınlen tekrar calıs aynı bu felsefeyı babam soledı..Netım dahada erken gıdebılır bılmıyorum..Gıtmezsede ablam ıcın gıtmez gene ben gıremem..Bıktım artık cıfte standartlarından bana hıc guvenmıyorlar..Benı sevdıklerıne ınanmıyorum...En ufak bır sey bıle goremıorum benımle ılgılı onların yuzlerınde..Varsa yoksa ders..Bıraz once gelmıs babam dersanelere bakmıs kagıtlarını getırmıs onume attı sonra ablam aldı bakıyım dıye verdım ablama kagıdı baktı sonra telefonun yanına koymus babam geldı bagırmaya basladı nıye bakmıyorsun dıye ablam aldı dıyorum gene bagırıyor...Bır takım psıkolojık sorunlarım var zaten son 2 senede arkadaslarım bıle farkettı..Bazen manyaklasıyorsun dıyorlar..Benı onlar bu hale getırdı..Ustumdekı baskı bıraz azalsa eskısı gıbı olucam...Cok bogdular boguluyorum artık..Sevdıgım hıc bır seyı yapamıyorum...Of ..Bole gıderse yakında netım kesınlıkle gıdıcek tek hobım olan netım muzıgım herseyımı yokedıcekler...Bıktım onları sevmıyorum anlayacagınız..Onlara bır sey olsa uzulurum ama merhametten baska bır sey degıl sevgım bı damla bıle yok...Icımı doktum valla bunları daha kımseye hıc bır arkadasıma soylemedım zaten onlar forumlara pek takılmaz gene hıc kımse bılmeyecek gıbı bır sey..Keske bu yazdıklarımı bır gun aılem okusa da anlasa benı..[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

okudum hepsini

ama babanın hep oylemı davranındıgımı bılmıyorum ama benımkıde oldum olası ders calıs der
ıyılıgını ısteyıp dıyorlar ama ıste onlarada laf dınletemıyorusun sonucta sende makıne degılsın herkes tr 1. sı olcak dıye bısey yok

ama sana soyleyecegım

babaların dedıklerının yuzde 50 sını duyma
dıger 50 sınıde kendı ıstedıgın gıbı duy
o zaman sorun kalmıyor :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

Duymamak elde degıl bagırıyor duymazsan...Anladık ders calıs dıyorsun yaptık ıste yukselttık hala uzatıo ..Ablama bu kadar sey olmamıstı benden daha basarısız oldugu halde....Ayrımcılıgın danıskası yapılmaya basladı artık...[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....

Sosyal ağlarda paylaş

konuyu okumadım ama sana devamlı ders calış diye baskı yapıyolarsa seni sevdiklerinden kız kardeşini kendinle kıyaslama o sonunda evlenecek zaten hayatı kurtulcak ama senin okuman lazım bence öle düşünme ailen hakkın da[signature][hline]
ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST

[Bu mesaj 2pac tarafından 01 Ağustos 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 01 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
erkek cocuksan belkı senden daha fazlasını ıstıyordur olabılır yanı bılmıyorum bende

oturup babanla konustunmu acık acık bunları ?

Babama gecıp kac kez bılıncındeyım ısın dedım 1 hafta sonra gene ole..Acıkcası bıktırdı...Zaten aptal bırı olsam anadolu lısesıne gırmezdım..(Kazanamayanlara laf ettıgım yok yanlıs anlasılmasın...)Anlamıyorum ..Hıc guvenlerı yok bana hobılerımı yasaklamalarının mantıgı ne ben butun gun ders mı calısacam sımdı?Onlar ole sanıyor aynı seyı ocakta yaptılar eve gıdıp 3 saat yatakta gozlerım tavanda yatardım..Tabı onlar bunu bılmıyor..Hıcbır sey bılmıyorlar ya nese...[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....

Sosyal ağlarda paylaş

kampa gırmıs gıbı hıssedıyorum kendımı ..En ufak hatanda tum aılen sana bagırıyor...Sureklı senı elestırıyorlar..En sevdıgın seyler yasaklanmıs..Hıc bır yere cıkmaya ızın yok...Bıraz fazla degılmı sence[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....

Sosyal ağlarda paylaş

sana yapılanlar banada yapılıo ama senin durum daa kötü ben beimkilere bi baırıom etrafta herşei kırıp döküom anlıolar bu kız dellendi üstüne gitmeyelim..şimdi bile başladılar bırak neti bırak arkadaşlarını ders çalış die..kaşınıolar onlara bi psta daa deliririm susarlar..en ii yöntem bu artık bana göre ya susacaklar yada beni tımarhaneye göndercerkler..çnkü bende BIKTIM ARTIK BU HAYATTAN niye yaşıosunki ya?? neden????????*
Sosyal ağlarda paylaş

Aman yavaş ya bu kadar değersiz mi hayatınız?
Baştan düşünün bi, ne alaka bi yerden atlamak falan.
Herkez geçti o zamanlardan ailenin evlatlarına yüklenme psikolojisi ki bana göre normal birşey.
Biz de çok şey gördük; ama en önemli olan şey ilk önce kendinizi düşünün[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 01 Ağustos 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gripin ne demiş.mutlu olmak senin elinde.siz daha bşatan herşey igrecç hayat kotu falan bunalım takılırsanız.normaldir tabi.çaba gostermek lzm.oturdugunuz yerden bişi yapmadan hayat kotu denmz.diosanız da kendinize saklayın bence hayat kotu atlicam falan die.kendi sucunuz cunku.aile falan hikaye[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Sokağa çıkmayımı yasakladılar? Yuh. İpleri çok bırakmışsın ellerine, herşeye peki demişsin olmamış. Ben şimdi evde ergenlik çağındaki kendini bilmez ukala mal ve ayrıca piskolojisi bozuk piskopat rp si yapıyorum. Süper rp yapıyom hiç yanlış yapmadım. Beni dışarı çıkartmasalar balkondan atlar kendimi sakatlarım yani rp ye kaptırdım kendimi ehehe ama o yüzden diyemiyorlar o başka. Bilgisayardan çık bile derken çekiniyorlar. İŞTE HAYAT BU LAN! Ergenlik Çağı RULZ!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben dıyemıyorum uctular ıyı sımdı bı dersane bulmuslar bı de hoca tutucaz falan dıyolar yarın matematık calısmaya basllada dedıler yakında netde getır tek sevdıgım sey muzıkle ılgınlenmektı o da gıder yakında acıkcası Kafayı yıyıcem MUCIZE ISTIYORUM.....[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....

Sosyal ağlarda paylaş

Seni seven bir aile büyüğün yok mu git böyle ağla fln karşısında çok kötüyüm fln. de çok işe yarayabilir eğer kendini ailene anlatamıyorsan o büyük anlatır. Bu dede olmak zorunda değil mesela büyük amca da olur bir aile büyüğü de olabilir çok yakın bir aile dostunuz olabilir.....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin

[Bu mesaj Forseti tarafından 02 Ağustos 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Forseti, 02 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Seni seven bir aile büyüğün yok mu git böyle ağla fln karşısında çok kötüyüm fln. de çok işe yarayabilir eğer kendini ailene anlatamıyorsan o büyük anlatır. Bu dede olmak zorunda değil mesela büyük amca da olur bir aile büyüğü de olabilir çok yakın bir aile dostunuz olabilir.....

abi hepimize aynı baskılar yapıldı ya çelik gibi siniri olcak arkadasın bu konuda yada hiç kimseyi umursamadan devam edicek yoluna tercih kendisine kalmıs.En olmadı babasını ceker bi tarafa ole yada bole konusur baska cıkar yolu yok bu işin[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....

[Bu mesaj FallenAngeL tarafından 02 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çoğu çocuğa yapılıyor bu BASKI. iğrenç bi duygu. yaşadım , hem de çok. Burda çoğunlukla yapılcak olan dayanmak. Başka çare yok bi süre dayanıcaksın. İstediklerini yaparak veya umursamayarak... Bi şekilde devam ediceksin. Derdini anlatıcaksın. Anlamazlarsa bida anlatıcaksın. Bida anlamazlarsa anlamalarını sağla. bi şekilde. hayat senin. arada zevkini çıkarmaya hakkın var. Anlattıkların doğruysa eğer, senin için üzüldüm gerçekten. Abartmışlar çünkü. Bi insanın babasının akşam işten gelip ilk lafının naber,selam yerine " ders çalıştın mı!" olması hakikaten kötü. 1-2 defa ben de yaşadım. içinizdeki tüm neşe, enerji vs. istek hepsi kaybolup gidior. çalışçaam varsa çalışmıyorum bu sefer de.. Olur böyle şeyler, hayatın bi döneminde. Bişeyler yap. tepki göster yeter...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...