Elandoriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Archfiends setinin bitmesine tek figur kaldı Champion of Eilistraee elinde olanlar bana ozel mesaj atsın[Bu mesaj Elandoriel tarafından 30 Temmuz 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Elandoriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 anlasilan miniature bi tek ben biriktiriyorum :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet büyük ihtimalle birtek sen biriktiriyorsun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Magic'e dönüyor bu iş, eğer miniature almaya başlarsanız. Ben o yüzden vazgeçip 2-3 kitap daha almıştım :). Ayrıca miniature'leri çok kaba bulmuştum. Daha ayrıntılı olmaları gerekli[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Elandoriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet biraz daha ayrıntılı olmaları gerek ama işte benim koleksiyon tutkum bişey aldıysam sonunu getiriyorum aynısını magicdede yaptım ama bitmedi tabii :)[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
capul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abo ne küselmiş o bea...millet nerden buluo böyle şeyleri benim haberim yok...
Öne çıkan mesajlar