Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ehe unuttum yaf, dur patlatayım. Konu açılmışken, birinde daha unuttum, bulamıyorum. Elbet bulacağım bir yerde, o zaman görüşeceğiz, insan bir pm atmaz mı balonlu kaldım diye arkadaş =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 öle balonu verip de arkana bakmadan kacarsan böle olur işte.. adamı bile hatırlayamassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Angelfire, 04 July 2003 00:18 tarihinde demiş ki: ben tersinliyim ya baska yerde kutladım :) burdada kutliiim :tebrikz:[hline] eheh digerini de gördüm de salla :) cok fazla önemsemiyorum dogum günümü, nedendir bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 mutlu yillaar bide jedi degil cem dayanik olacak :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar