redge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Madcat, 02 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: heppi pörtlek enoo :) nice senelere.. [signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nice senelere herşey gönlünce olsun iyiki doğdun..!!! *!Hediyesini Uzatır...*[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 02 Ağustos 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nice mutlu senelere..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nice senelere..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nice yıllara :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eheh saolun ya :) bu arada bu balonu iliştiren kardeşimize icq dan itinayla mesaj yağdıracam ilk fırsatta.. şimdi işteyim, kendimi akşama saklıyorum :p hepinize teşekkürler.. :) işallah daha uzun yıllar buralarda oluruz..
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mutlu yillar lam! :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hepi zörtlekkkkkkkkkk[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hepi pörtlek eno! daha nice yıllara,,,[signature][hline]MVAB
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oh be amacıma ulaştım bi önceki doom gününde de ben açmıştım topici ama avatar vermemişlerdi ehue[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar