Simofle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Tam oyuna gırıyorum hemen connection lost mesajınla karsılasıyorum.Bu sorun baska kııslerde de varmı?[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Eger ayni hata ise bahsi gecen "stuck in limbo" uotecheatx demis ki: It sounds like the characters are stuck in limbo. If you have empty character slots, create a new character and try and log into the shard. If you are successful in getting in, go to an Inn so that you can instantly log out. Page a GM and tell them the name of the character which is stuck. Ask the GM to assist you in moving the character out of limbo. When the GM agrees to assist you exit the game and log in with the stuck character. The GM should be able to find the character and pull it from the void. ;uotecheatx(UO Senior Technical Support Lead)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hmm bu sorunu bılıyorum Nbl dayken baya bır ınsana yardım etmıstım bu sekılde.4 gundur oyun oynayamadım bu aos yuzunden.Adam akıllı halledemedıler.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 yok var alakasi, subserver a loginlerde hata oluyo bazen gecen brit serverinda oldu 2 saat giremedim oyuna. sonra ogrendim brit serverinda logout olan kimse giremiyomus. tabi direk karakterleri baska bi subservera tasisalar da olur ama teker teker ugrasmak yerine kokten cozmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 eger boyle bir durumdaysaniz ve sadece size ozelse baska bir karakterinizle girip `I cant login with my char `char ismi` in this account, please move him to an inn` diye page atiyorsunuz sonra giriyorsunuz oyuna. [Bu mesaj dark-dr tarafından 15 Şubat 2003 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 size ozel bir durum degilse zaten mesaj gelir bi gmden `we are aware of the problem and currently working on it, thanks for reporting. take care` diye. F2 de duruyo bu macrolari. bekliceksiniz o zaman mecbur. [Bu mesaj dark-dr tarafından 15 Şubat 2003 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 cunku F1 de `Sorry we cannot help you with that` macrosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 lutfen konunun ilk mesajina bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 iyi de onu nerden cikardin ki, o `eziyet` diye baska bir konu basliginda tartisiliyor zaten. su an bahsettigimiz konu oyuna girer girmez con lost mesaji alinmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 hayir oyuna girer girmez con lost`un onlarla baglantisi yok, aos dan once de olan bi olay zaten ve internet latency ile de herhangi bir alakasi yok server-side bir sorun. ama senin bildigin gibi olsun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Ben bezen girer girmez conn lsot oluyorum bazen girer girmez cli göçüyor bazen girer girmez 3-4 atım atıyorum ve kitlenip kalıyorum ne cli göçüyor ne conn lost oluyor öle bkeliyorum bakıyorum bişey olduğu yok ben kapatıyorum bu seferde Her charda olabiliyor bu Mesela arkadaşın towerında log out oldum mage le gireiyorum şimdi dünde bardla giremiyodum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar