tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 way masallah hayırlı olsun :D bu arada moderator ılanı falan dıodu bırıleri???
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en son biriyle bisi bolusuyolardi telefondan sesi yesil yesil geliyodu ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla bilmem yenikoyde oturuyormus tabi daha ciller yalisi tutamamis ama onada gelir sira[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Eek![signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sharky, 01 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: sharky İstanbul'a yerleşti, yeni bir işe başladı, az boş zamanı daha da azaldı. O yüzden uğruyor ama pek aktif iştirakçi olamıyor şu aralar.. Elbet evine bilgisayarı geri gelip ADSL i bağlandıktan sonra düzelir. ha bi de acayip yedi, midesine oturdu yemekler şu anda. Merak edenlere. izmirdeki bi pati toplantısına bile gelemeden gitti yaban ellere... :( ekmekiçi buluşmasını saymıyorum 100 metre yürüdün kaçtın :( :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İçimden bir ses nedense bütün coderlar gidiyor diyor. Wastiee buralarda mı?[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kedi Sharky'i Gugil'a satmis!!!!![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bonservisi elinde sakirin kedi nasil satiyo. kluple anlasmis gitmis kendisi...[signature][hline]
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 lol be 1 gün bakmıyorum ne dedikodu dönüyor arkamdan haa :) 12k alsam, gider kendime pencecik.com u acarim tum userlari da oraya aktaririm, kediyi de banlerim oh. Hep o beni banliordu intikam olur hem :) @jacabo : Çok özledim be o günleri. Ha bu arada Microsoft gel dese, gider miyim ? mm düşünmek lazım. Tabii bunun için önce "gel" demeleri lazım. :D[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sonra Mavi ekran cıkmasın win 98 i tanıtırken sharky? rofl :lol:[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Penthesilea, 02 Ağustos 2005 02:41 tarihinde demiş ki: Kedi Sharky'i Gugil'a satmis!!!!! LOL!
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ethernassı açacağım deyip milyonları ümitlendirdi dönemez buralara bidaha[signature][hline]shinsetsu desu..
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 genclerin hayallerini yikti. kapitalist guclerin eline dustu...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar