Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sharkye noldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bilmem yenikoyde oturuyormus

tabi daha ciller yalisi tutamamis ama onada gelir sira[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Eek![signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
said:
sharky, 01 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
sharky İstanbul'a yerleşti, yeni bir işe başladı, az boş zamanı daha da azaldı. O yüzden uğruyor ama pek aktif iştirakçi olamıyor şu aralar.. Elbet evine bilgisayarı geri gelip ADSL i bağlandıktan sonra düzelir.

ha bi de acayip yedi, midesine oturdu yemekler şu anda. Merak edenlere.

izmirdeki bi pati toplantısına bile gelemeden gitti yaban ellere... :(
ekmekiçi buluşmasını saymıyorum 100 metre yürüdün kaçtın :( :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
İçimden bir ses nedense bütün coderlar gidiyor diyor. Wastiee buralarda mı?[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Kedi Sharky'i Gugil'a satmis!!!!![signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
lol be 1 gün bakmıyorum ne dedikodu dönüyor arkamdan haa :) 12k alsam, gider kendime pencecik.com u acarim tum userlari da oraya aktaririm, kediyi de banlerim oh. Hep o beni banliordu intikam olur hem :)

@jacabo : Çok özledim be o günleri.

Ha bu arada Microsoft gel dese, gider miyim ? mm düşünmek lazım. Tabii bunun için önce "gel" demeleri lazım. :D[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
  • Yeni Oluştur...