Merter Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arkadaşlar nasıl Knight Online serverı açılacağı konusunda bilgili olan varmı bu konuya Türkiyede talibizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Arama yapsak?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Açmayı düşünüyoruz, istiyoruz ve hesaplıyoruz ama.... Aması var işte :-) Şahsen açabilirsem, damping yapıcam.... :)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ko ya Patent Ödemek zorundasın ayrıca bayağı iyi bir host makina isteyeceğide kesin yanlız sen türkiye serveri yapıcam dersen üstünde para bile verebilirler türklerden kurtulmak için :D[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 türkiye serverı... düşünemiyorum. -Ali abi koskoca GM sin yolla bi shardya valla ayıp. yada GM zevkleri ; -Lan şun kızı bana yap sana bi raptor vsvs Not: yabancı serverlardada vardır ama burda daha farklı olur biz vicdanlı adamız.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." [Bu mesaj SteelBB tarafından 02 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eheh, ayıp ama, hadi icq idi irc idi bilmemneydi hepsini aştım geçtim de, bir oyun içinde GM yada Admin olup kız peşine düşmek, kendini rezil etmeyi bi kenara bırak, yerin dibine geçip geçip durmak gibi bişi, yada olduğun yerde durup sadece duvara kafa atıp durmak gibi bir şey :D pehhh diyorum başka diyecek bişi bulamıyorum. Güzel bi noktaya temas eylemişsin :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eheheh. fena fikir deil lam aslinda... ;)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kaski sen aç :D bi bakalım ya ama oyunu türkçeleştir :P dermişim. walla açarsanız iyi olur . en azın dan küfür kalkar. gm ler türk nede olsa :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya aslında öyle düşünüyorum. Yani server açarsam Türkçeleştirmeyi ama, önce server ı açmak lasım :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 serveri ben açayım, gagsi sen bana hatun ayarla, ben sana shard verem. hemide +8 dual :-p :D[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben pazarlamacımıyım? cıx cıx cıx :yapma: :yapma: :yapma: İyiki bi nüfuzum var.:D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: KaKsi, 02 Ağustos 2005 16:47 tarihinde demiş ki: İyiki bi nüfuzum var.:D zuahaheheaa eed çin nüfusu :D[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurtr Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaw baba siz olayı astınız artıq baqsanıza daha server acılmadan basladınız yalakalığa:Ddimi ama hem gm olcaksada herkesin bilmemesi lasım dimi:D acilen turk server ı acın bence turkcelestirmesekte acalım en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :yapma:[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar