jankis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu sene kuzenim sınava girdi de eğer girenlerin bilgileri varsa ki kesin vardır, şu an ben dilimi falan bilmiyorum ama bu kız tokat 1800. durumunda ve ortalıkta tokat anadoluyu kazandım diye geziniyo (2-3 okul var zaten tokatta girilecek) e ben de şaşırdım ve sorayım dedim. şu yüzden kazandığına güveniyo geçen sene 270'le giriliyomuş ve bu sene kuzenim 320 yapmış. bu puanlar ne kadar oynamıştır geçen seneki puana göre nedir bu kişiliğin puanı bi bilgi veren olursa sevinriim.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ona şöyle bakabilirsiniz belki,geçen sene okul taban kaçıncıyı almış.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pek sanmıom 1800.lükle. 3 tane okul varsa... benimki de bursada 8000 küsürüncü oldu yuh dedim 5000 kişi giriyor yaklaşık bir yerlere süper liselerin a.l olması ile birlikte[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wala giremes bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benimde kardeşim aynı dertten muzdarip olduğundan biliyorum sitenin ismi aklımda yok tam ama google.dan 2004 lise taban puanları yaz orda ödevim.gibi bi site çıkıyodu orda da sınavlar.gov.tr olması lazım ama teyit ettir o siteden sen bi bak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 60 70 puan artcakmıs puanlar sanırım meb kendı acıklamıs su anki taban puanlar 4. ek kontenjandakı paunlarmıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 4 mü :p dalga mı geçmiş meb[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar