laverda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 seneye öss veya adı her ne olursa sınava 3. girişim olucak çalışkan arkadfaşlardan t. dağda bilen varsa veya ist.de gidip de memnun kalan (memnun kalan derken ham 250 ve üstü çıkaran) varsa bana yardımcı olurlarsa çok memnun kalırım şimdiden teşekkür ederim
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gerici merici ne kadar deselerde Fem ve türevleri ( tekirdağda sed) bence iyi ben sed e gitmiştim zamanında cokta memnundum sana kolay gelsin[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır*
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Birey , Mef , Fen Bilimleri ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 uğur dershanesi...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Öne çıkan mesajlar