Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Wow eu accountumu satıyorum . Accountda : Bir adet arcanite reaper epic kaplanlı 60 nightelven warrior ( Şu an Knight liutenant ). Bir adet Level 51 gnome warlock ve bir kaç tane de düşük level karakter var . 7 8 arcanite bar 200 300 g civarı para var . Sadece account ve şifreyi ve Cdkeyi saıyorum . Adanada ( Turgut Özal) da yaşıyorum , Bu civarda biriyle yüzyüze iş yapmayı tercih ederim . Bedel olarak 140 ytlnin uygun olacağını düşünüyorum . Şehir dışına satış için özel mesajdan pm atın şartları görüşelim .[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 süper bir fiyat[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Pm attım, yada [email protected] 'dan bala ulaşabilirsin. İstanbuldayım ama acc işini 10'dakikada çözeriz. Haber bekliyorum. Teşekkürler. Gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Satılmıştır.[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar