lisantus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne kulanırlar silah olarak büyücü gibi lermi dövüşcülermi hangi ırklar da var hangi pach le gelecek gibi analtırsanız meemnun olurum:D
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 on teh horizon yani uzun süre gelmez
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 herkes uo'daki "warlock" kavramına koşuyor. ey türk gençliği , charge.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 100 tane konu acıldı konuşuldu ghero clas diye demonhunter diye ara bulursun. Git iki dakka wc3 oyna zaten ordada gorurusun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bence arkadas demon hunter diye sinif oldugunu saniyor su an[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Öne çıkan mesajlar