123456 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lvl 30 dan 29 a düşmüştüm şimdi 31 deyim ve cz ye gidemiyorum. Yardım ... Bu oyunda niye bukadar bug var? Görevlilerle nasıl iletişim kurabilirim. Teşekkürler ... Saygılarımla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ayıptır sorması ne yapcan cz de :) bu arada sorunun cevabı np nin olmamasından olabilir. Np almayı dene[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
123456 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şimdi 30 uncu levelde gate de cz açılıyor. Bu bugdan dolayı lvl 30 da açılmadıysa kaç level atlarsam atlayayım açılmayabilir. O yüzden bir endişe duydum. Çağresi yoksa yeni char açayım zararın neresinden dönsen kardır diyerek ... Neyse ... Peki Np nedir ??? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Savaş zamanı baktıysan görememiş olabilirsin. Savaş zamanları CZ kapanır.[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
123456 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şu an da giremiyorum. Hem o sırada kardeşim gidebiliyordu. Bu arada np nedir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=103721 http://forum.paticik.com/view.php?id=82515[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
123456 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 np eskiden olduğu gibi 100 şimdiye kadar sadece yaratık kestim zaten. Gm le nasıl görüşebilirim ? Yardım ... [Bu mesaj 123456 tarafından 02 Ağustos 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cz bile sana kıyak yapıp kapılarını kapatmış Level 31 de cz de napıcan ??[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan1989 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abi aslında lvl 31 de cz de ne yapıcan sorusu bir yönden mantıklı bir yönden mantıksız. Adamın cz ye belki np kasmaya gitmiyo. zaten 100 np si var ve şimdi onun için np önemli deil. Ben de böle düşünüp daha 3x lvllerdeyken cz ye gidip dk kesmiştim. ex bol geliyo hem ii lvl atlıyon. Tabii np mi 0 lamıştım ama o zamanlar np si 0 olan adamlar cz ye gelebiliyodu o ayrı konu[signature][hline]USKO'da Ares'de; İnsanım; (Önce insan olmak lazım!) warriorum; mesleğim blade'lik; 5x lvldeyim WİNNER klanındayım. national pointim xxxx; (Önemli olan insanlık!) [Bu mesaj kaan1989 tarafından 02 Ağustos 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hahahahahaha lvl 31 cz lol yani lol ben lvl 60 hala gitmiyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ChALLeNgE, 02 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: hahahahahaha lvl 31 cz lol yani lol ben lvl 60 hala gitmiyorum onuda senin üstün performansına verelim ozmn. lvlı ben hep czde kasarım normalinden daha fazla exp veriyor ayrıca drop rateide yüksek vs vs.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
123456 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ya arkadaşlar çok kısır düşünüyorsunuz. Level 31 de cz ye girmeyi düşünmüyorum zaten. Level 31 de cz bana açılmış olmalıydı. Ama açık değil. Hiçbir gate de Colony zone yazmıyor. Bu bir bug. Level 30 da ölüp 29 a düşüp tekrar level 30 a yükseldim. Burda 29 a düşünce cz bana kapandı. Ama 31 e yükselmeme rağmen açılmadı. Eğer bu sorunun çaresini bulamazsam level 31 de iken başka bir acc açıp onda kasacam. Düşünün level 60 a kadar kasmama rağmen cz ye giremediğimi. Umarım derdimi anlatabilmiş ve gözlerinizdeki ön yargı perdesini kaldırabilmişimdir (level 31 mi? Hehe ne yapıcan sen level 31 le cz de). Şimdi lütfen yardım ... GM le nasıl görüşebilirim? Sayglarımla ... LordDrake_TR Ares Priest Level 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sayfadan login customer suppert kısmından gm lere ulaşabilirsin. az bi ingilizce ile şakır şakır derdini anlat onlar anlıyor. premium üye isen o zaman utanmasalar turkce bile konuşucaklar ama bakma. :D oradan halledebilirsin gm ler ile derdini.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar